29 Ocak 2012 Pazar

Eski Babilde Uçan Daireler


BABİLDE UÇAN DAİRELER 





bir zamanlar bu yörede yaşayan insanlar şehirlerine "tanrı'nın kapısı " anlamına gelen " babilu" diyorlardı...

bel rahiplerinde berossus m.ö. 330'larda " babyloni aca" isimli bir eser yazmıştı. bu kitapta belirtildiğine göre, 10 adet kralın iktidarları süresi toplam 432.000 yıldı.kral başına 43.200 yıl!...

kaldeyi yönetmck için gelen "ay kralları" anlamına gelen ındovansas'lar da ay'dan gelerek, dünyalı kadınlarla evlenmişlerdi

dünya üzerinde inşa ettikleri yapıları ise, büyük tufan ile yerle bir olmuştu.

babil, tarih boyunca kuzey'le güney, doğuy'la batı arasında bir köprü oluşturmuş bir bölgedir. bir de bunlara allantis ve mu'dan göç eden uygarlıklar eklendiğinde hölgenin önemi bir kat daha artmıştır.

çok sayıdaki ezoterik kaynaklı eserlerin bu bölgede yer almasının en önemli nedeni işte buna dayanır.




örneğin kalde yazıtlarını incelemiş bulunan haham yonah ibn aharon'un naklettiğine göre, "elohimler" bundan 18.000.000 yıl önce venüs'te yerleşmiş gezegenlerarası varlıklardı.

bu "galaktik uygarlık" temsilcilerinden tevrat'ta da sözedilmiştir. bu gizli ezoterik kayıtlar, "elohimler"'in dünyamız'daki temsilcisinin "yehova" olduğundan söz eder. belliki, bu ezoterik kaynaklar en azından musa döneminde hala bir yerlerde muhafaza edilebiliyordu bir mısır inisiyesi olan ve özel bir eğitimden geçerek osiris rahibi" olarak yetiştirilen musa bu gizli belgeleri o devirde kolaylıkla inceleme olanağı bulmuşlu.

kalde'de insanlar "kvod" denilen bir güçle hareket ettirdikleri disk biçimli araçlarıyla başka gezegenleri ziyaret edebiliyorlardı.

evet eski ezoterik metinler bu kadar açık bir şekilde bir zamanlar yaşananları aktarıyordu. ancak ne yazık ki, bu metinlerden günümüze kadar gelebilenlerin sayısı son derece azdır


Yıldızlardan Gelen Tanrılar - Selman Gerçeksever

2 yorum:

  1. Daniken bu konularda çok şey yazıp çizmişti... Ama bana çok tutarlı gelmiyor bu bilgiler. Elohim adı Galaktik Federasyonu anlatıyor bu doğru. Bizim ise dünya olarak ayrılıktan birliğe gelmemiz gerekiyor. O nedenle bugün yerde herkesin birbirinden ayrı olduğu algısına sahipken, birliğe gelmeden göğün işlerini anlamaya çalışmak biz insanları yanlış bilgilere, yanılgıya ya da hayallere götürür. Zaten ileride çıkması muhtemel dünya savaşı ve doğanın intikamı koşulları da bu amaca/'bir'liğe hizmet için tasarlanmış olan şeyler. Önce, bize düşen kozmik sorumluluğun ne olduğuna bakmamız gerektiğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Hilmi ,

    Aslında göğün işlerini anlamaya başlamamız bizleri birleştirir diye düşünüyorum çünkü yaratıcılarımız gerçek yuvamız ve ailemiz yukarda özümüzü öğrenirsek işte o zaman birleşir ve uykudan uyanırız ..

    Doğanın intikam koşulları demişsin aslında biz buna Dünya nın yani Gaia nın doğum sancıları desek yeni bir çağ öncesi silkilenen bir dünya desek çünkü biz dünya ile birlikte yükseleceğiz ve aydınlıktan önce karanlıktan geçmek şart depremler volkanik patlamalar kutuplar ve malesef buzul çağı vs vs keşke olmasa ama olacak elden çokta bir şey gelmiyor bazı durumlarda

    YanıtlaSil