10 Mayıs 2012 Perşembe

Fema Kampları Kısa Bilgiler Ve Videolar


ABD'de FEMA'nın (Federal Acil Durum Yönetim Ofisi) tuhaf ve aşırı sayıdaki tabut sevkiyatı tekrar görüntülendi. Tır şöförünün fotoğrafçıyı farkettikten sonra otobandan çıktığı gözlenmiş. Birkaç aydır bu aşırı tabut stoklaması ve sevkiyat görüntülemeleri üzerine pek çok haber çıktı.

http://beforeitsnews.com/story/2113/541/FEMA_Coffins_Being_Moved_Northbound_On_Georgia_Highway_5-8-2012;_Are_They_Being_Transferred_To_Chicago.html

Emreskopi teşekkürler




Fema kampları hakkında ilk söylenenler; olası birelaket/afet gerçekleşmesi durumunda devreye gireceği fakat konu iyice araştırılıp derinleştirildikçe ortaya farklı durumlar ortaya çıkıyor. kamplar ile ilgili bazı bilgiler aşağıdadır ..

İçeriden veya dışarıdan gelecek tutuklulara karşı hazırlanmış, binlerce tel örgüyle çevrelenmiş, bazı kaynaklara göre 600 bazılarına göre ise 800 adet konsantrasyon kampları vardır, kamların çekilen görüntülerinde göze çarpanlar ise;



Gaz bağlantıları ( gaz odaları var) ,kampların içerisine kadar giden demir yolları ve nakil araçları var. kamplar ortalama 20 bin kişilik, ( Belgelerde 20 bin kişi) ama ortalama 400 bin kişilik kamplar olduğu iddia ediliyor Ayrıca , Alaskada 2 milyon kişilik kamp olduğu iddiası da var ..

Ayrıca bu kamplar suç oranlarının yüksek olmadığı yerlerde kurulmuş yani suçlular için kuruldu savunması yapılırsa biraz içi boş savunmalar alamına geliyor , Ayrıca tel örgülerin durumu içeriden dışarıya kaçmayı engelleyecek şekilde düzenlenmiş görünüyor !!..

Kamplar şu anda boş görünüyor ( belgelerde bu şekilde geçiyor) fakat yapımları sürekli devam ediliyor .







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder