4 Mayıs 2012 Cuma

Adam- Kadmon İnsanı

ADAM - KADMON İNSANI




Giriş:

Birçok insan insanlık için yeni bir çağın doğmakta olduğuna inanıyor. Bu yeni çağ barış, sükunet, anlayış ve sevgi çağıdır. Yeni tür insanın gezegende yürüdüğü yeni bir dünyadır. Bu insan Adam – Kadmon insandır.

Bizler ışık varlıklarına tekamül ederken değişim süreci bir çok soruyu ortaya çıkarıyor. Bu nasıl gerçekleşecek? Bu ne zaman gerçekleşecek ve onu nasıl ortaya çıkaracağız?

Adam Kadmon insanı ile ilgili bilgi üzerine Chandara ile konuştuk. Bu görüşmeden alıntılar aşağıdadır.


 Chandara ile sohbet - Andrew Lutts – Mayıs 1997


SORU: Bize Adam Kadmon insanı anlat.

YANIT: Her şeyden önce, Enoch’un Anahtarlarında bundan çok söz ediliyor ve Anahtarlar ayrıca Adamic (Adem ile ilgili) tohum ve Adam – Kadmon ışık bedenden de bahsediyor. Biz Adam Kadmon ışık bedenine ilerliyoruz.

Bu, fiziksel formda bütünleşmiş bir ışık bedendir. Bu daha önce evrende herhangi bir yerde ASLA yapılmadı. Bu Adamic tohum ve DNA bileşenleri için galaktik savaşlar yapıldı.

 SORU: Bu daha önce denendi mi?





 YANIT:  Evet, birçok değişim süreçlerinden geçti. Örneğin, Atlantis ve Lemurya bunun dördüncü, beşinci ve altıncı boyut süreçleri idi. Ancak, üçüncü boyut fiziksel bir gezegende henüz tamamlanmadı. 

 SORU:
Adam Kadmon ışık bedenin bütünleşmesi, insanlık için herhangi bir yerde neden henüz gerçekleşmedi?

 YANIT:  Farklılıklar özgür irade ve duygudur. Bu yenidir. İnsanların fiziksel forma sahip olduğu başka yerlerde, genellikle özgür irade yerine grup zihni vardır. Karşılaştığımız problemler, özgür irade bileşeninin grup zihni içinde nasıl işlediği ile ilgilidir.

Bunun üçüncü boyutta gerçekleşmemesinin diğer nedeni, insanların güçlü duygusal bileşenlere sahip olmasıdır. Bu bizler için bütünüyle yeni bir meydan okuma getiriyor.

 SORU:  Bu sürece nasıl yardımcı olabiliriz? 

 YANIT:
Telepatik iletişimler uygulamak çok yardımcıdır. Bu, grup zihnini anlamak için bir girişimdir.

 SORU: İnsanlığa Adam Kadmon ışık bedeninin başarılı bütünleştirilmesinin sonucu ne olacaktır?

YANIT:  Bugün sahip olduğunuz formlar çok benzer olacaktır. Eğer sahip olduğunuz bedeni seviyorsanız, çok mutlu olacaksınız. Fiziksel formlarından hoşlanmayanlar, rahat edebileceğiniz bir şeye formlarını adapte etmek için adımlar atmak zorunda olacaklar. Bu, ışıkişçileri arasında büyük bir kaygı oldu.

İnsanlar alan oranları ve ayarlamalar kullanarak, tüm fiziksel formlarını alıp onu çok boyutlu boyutlararası konumlara yerleştirebilecekler. Tam olarak şimdide kalabileceksiniz. Lineer zaman kavramınız sona erecek. Bir çok yere seyahat edebileceksiniz ve şu anda kavrayamayacağınız bir çok şeyi yapabileceksiniz.

 SORU: Bu herkesin kendi merkaba alanına sahip olmasına mı benziyor?

 YANIT:  Evet ve daha fazlası. Tam şimdi bir çok insan merkaba alanlarına sahip. Ancak, çok az insan merkabada insan formlarını alıp gezegende bir yerden bir yere yolculuk yapabiliyor. Bu günlük sıradan bir durum olacak. 

 SORU:
Bilmemiz gereken başka nitelikler veya nitelendirmeler var mı?

 YANIT:  Kristal matriks ve kristal ışık beden Adamic formun bir fonksiyonudur. Bu matriks, insan formunun hücresel yapısı içindeki atomaltı parçacıkları ve yüksek eterik foton enerjilerini işleyen şeydir. İnsan formunun aktive olmasını sağlayacak olan budur.

 SORU: Foton kuşağı bu bütünleşmeye yardımcı olacak mı?

 YANIT:  Evet. Şimdiye dek, 18 aydır kuşaktasınız. Boyutsal bileşenler yakınlaştıkça, zaman illüzyonu çözünmeye ve parçalanmaya başlıyor. Bu zamansızlık armağanını nasıl kullanacağınızı hatırlamamanız sizi hayal kırıklığına uğratıyor ve etrafınızda olup bitenlerin bir düzende olmadığını hissediyorsunuz.

 SORU:  Bu, savaş, açgözlülük, nefret, korku vs nin sonu anlamına mı gelecek?

 YANIT:  Bunlar kişisel seçimlerdir. Özgür irade elementi ile ilgili biraz kaygımız olmasının nedeni budur. Ancak, dünyanın ızgaraları hizalanmanın yükseltişmiş konumlarına getirildikçe, bu, çok boyutlu bileşenlerin üçüncü boyutta özgürce elde edilebilir olmasını sağlar. Plan, savaş ve barıştan önce ve karanlık ve ışık güçlerinden önce varolmuş olan Aden Bahçesine doğru çalışmaktır. Ancak, bunlar insanlık için büyük dersler olmuştur.

 SORU:  Atlantis veya Lemurya Adam – Kadmon ışık bedene benzer bir şeyi kavramaya yakın mıydı?

 YANIT: Evet, ancak onların duyguları ve güç ve açgözlülüğün duygusal veçheleri ve gücün yanlış kullanımı oyuna girdi ve bundan dolayı uygarlıklar sona erdirildi.

 SORU:  Bu kez farklı olan nedir? Neden bu kez işleyecek?

 YANIT: Bu kez bileşen parçalarına sahip olan anahtar oyuncuların hepsi şimdi buradadır ve şimdi bir araya geliyorlar. Tüm bulmaca parçalarının bir araya gelmesinde, hiç kimseye çok fazla güç verilmediği anlaşılacak. Bilgi, son bileşenlerin hepsinin aktive edilmesi için grup zihnini gerektiriyor.

 SORU:  Bireylerin bu yeni değişimlere hazırlanmasının en iyi yolu nedir? 

 YANIT:  
Kişinin titreşimini yükseltmesi. Bu yeni bilgiyi arayanlar ile temasta olun. Yargılamayın, size verileni kabul edin, ama ayırt edişinizi kullanın. Verilen tüm bilgi her zaman herkes için değildir.

Ayrıca, fiziksel bedeni temizleyin. Toksinler çok boyutluluğa iyi tercüme edilmezler. Toksinler fiziksel bedenin titreşim hızlarını aşağıda tutarlar. Kişinin bedenini temizlemesi önemlidir.

 SORU: Tüm bunlar ne zaman gerçekleşecek, 2012 yılı civarında mı?

 YANIT:  Biz lineer zamana sahip değiliz. Zaman hızlanırken çok fazla olayın bir araya geleceğini hatırlamalısınız. Zaman hızlanırken, bu lineer tarihlerin de hızlanmasına neden olur.

 SORU:  Neden insanlar duyguları ile bu kadar çok sorunlara sahip?

 YANIT: Öfke, merkaba ve fiziksel form arasındaki bileşen alan oranlarında kısa devre yapar. Bu kişinin hizalanmayı kaybetmesine neden olur. Merkezinizde kalın. Sevgi, Özgürlük ve Kabul üzerinde çalışın.

chandara@ma.ultranet.com

http://www.earthlinkmission.org


(ÇEVİRİ: Saffet Güler)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder