3 Kasım 2012 Cumartesi

Kryon İle Müzik Hakkında





Soru: Kryon Müzik neredeyse insanoğlu kadar uzun bir süredir var, o her türlü ibadet ve kutlamaya dahil edilmiştir ve edilmektedir.Ben bir şarkıcı ve besteciyim ve müziğin herşeyi nasıl etkilediğini bunun mekaniklerini öğrenmek istiyorum. Ayrıca müzikal titreşimlerin olumsuz veçheleri varmı dır, örneğin Heavy-Metal Rock gibi , Müzik şifa için kullanılabilir mi ve nasıl kullanılabilir.?

Kryon: Senin bir şarkıcı ve besteci olarak aynı zamanda Medyum da olduğunu söyleseydim ne derdin ? Onu kağıda geçirdikten sonra bu harika melodinin nereden geldiğini hiç merak ettinmi ? Şarkı sözleri yazanlarda işleri bittiğinde “ Bu güzel kavramlar ve Sözler nereden geldi diye sorabilirler siz onu Medyumik olarak aldınız. Bu meshedilmiş bir yetenektir !

Müzik sesleri tonlar titreşimlerdir, Karmaşık düzenlemeler içindeki bir çok ton ve armoni kesinlikle şifa verme, huzur yaratma, insan kalbinde derin hisler uyandırma,kararlara ve eylemlere yol açma gücüne sahiptir.

Titreşimler matematikseldir,ve hem size hemde yerküreye karşı bir Rezonansa girerler dolayısıyla müzik bir öze sahiptir ve kendi realitesini yaratır o önemli ve kutsaldır..

Soru: Müzik zarar verici olabilirmi ?







Kryon: Nasıl aynı kimyasal maddeler farklı bir yoğunluk ve oranda karıştırıldıklarında bir zehire dönüşebiliyorlarsa müzikte yanı şekilde zarar verici olabilir titreşim bir mesaj yollar . Sizin insan olarak gezegeninizin her niteliğiyle ilgili olarak ne yapacağınız konusunda nihai seçime sahip olduğunuz göz önüne alındığında bu adil bir durumdur .

Titreşimler kaos , kontrol ve hatta ıstırap yaratacak şekilde bir araya getirilebilirler , tonal ( ses perdesine ait) titreşim bu gezegende böyle bir güce sahiptir.

Müziğin sizde duygular uyandırması şaşılacak bir şey mi? O her mesajı güçlendirebilir ve tek bir söz edilmeden bir sevgi atmosferi yaratabilir..

Şunu düşünün neden siz bu gezegende yüzlerce yabancı dile ve leçheye sahipken, herhangi bir ülkeden bir müzisyen notalarının karşısında oturduğunda ortak bir dili anlayıp seslendirebiliyor ?

Yazılı Müzik Tüm Uygar Toplumların Ortak Dilidir ! O Evrensel Ve Herkes Tarafından Anlaşılan Bir Dildir. Bu Bir Rastlantı Değildi. Tüm Dünya Müziği Aynı Şekilde Konuşur Ve Anlar Tıpkı Sevgiyi Olduğu Gibi...


Kryon 4.Kitap




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder