26 Kasım 2012 Pazartesi

Kryon' a Celselerde En Sık Sorulan Sorular (1)


                                                  BÖLÜM 1

EŞCİNSELLİK / İLİŞKİLER / ÖLÜM / REHBERLER / İNSAN RUHU / YÜKSELİŞ



EŞCİNSELLİK 

Soru: Sevgili Kryon, ben bir eşcinselim, ve aydınlanmış bir adamım. Bana zar zor katlanan ve yaşam biçimime karşı bazı yasalar koymuş bir Amerikan toplumunda yaşıyorum. Üyesi olduğum kilise beni kötü ve Tanrı karşıtı biri olarak niteleyerek attı. Ben insan ahlakına saygısızlık ettiğimi sanmıyorum. Benim sevgim herhangi bir Heteroseksüel´in sevgisi kadar gerçektir, ve ben bir Işık İşçisiyim . Neyi bilmem gerektiğini söylermisin ?

Yanıt: Sevgili varlık, bundan iki  kuşak sonra bu kitabı okuyanlar bu sorunun antikalığına güleceklerdir. Sorunu yanıtlamadan önce senden ve okurlardan İnsan Toplumu ve Tanrı hakkındaki bir fenomeni  incelemelerini isteyeceğim.

Otuz yıl önce ırklar arası evlilik Tanrı yasalarına göre yanlış kabul ediliyordu.Şimdi ise toplumunuz bu tür evliliği sıradan bir şey olarak görüyor. 

Onun çevresindeki ruhsal itirazlar ya bırakıldı yada Tanrısal olarak ilham verilmiş ve yetkilendirilmiş kişiler tarafından yeniden yazıldı.Dolayısıyla Tanrının talimatlarını yorumlayışınız toplumunuzun hoşgörü düzeyi ile birlikte değişti, Tanrının yorumlanışının değişen bir topluma uyacak şekilde sürekli değişmesi gerçekten ilginç bir şeydi.

Gerçek elbette senin kendini senin için bir sınav yaratacağı bilinen bir durumda bulmandır. Sen bu zamanda  bu topluma seni arkadaşlarından ve dindar  takipçilerden soğutabilecek bir nitelikte gelmeyi kabul ettin.

Sen günbegün reddedilme korkusuyla yüzleştin ve ´´ Akışın-Tersine yüzmek ´´ zorunda kaldın . kontratın dolayısıyla iyi oluşturulmuştu, ve sen onun ortasında bulunuyorsun. 

Buna ek olarak bir çok insan gibi sen kendine karşı Tanrısal bir ilgide duyuyorsun ! Sen kendini ruhsal ailenin bir parçası olarak hissediyorsun, 

Tanrı´yı bugünün toplumu için yorumlayan yüksek ruhani liderler tarafından 


kötü diye yargılanmak gerçekten nasıl bir ikiye bölünüştür.

Şimdi şunu soracağım, senin niyetin nedir, sevgili varlık ? niyetin tüm insanlara sevgi duyarak yaşamak ve bu yeni Çağda aydınlanmış bir insan haline gelmek midir ? Niyetin seni toplumda ruhsal bir illet olarak görenleri bağışlamak mıdır ? sen onların sana gösteremedikleri hoşgörüyü onlara gösterebilirmisin ?  sen onların seni suçlamak için Yeni Çağ ın sevgi üstadından ( İsa dan) özgürce alıntı yapıpta o üstadın mesajının temelini oluşturan sevgi hoşgörüsüne sahip olmamalarını yukarıdan izleyebilirmisin ?

Eğer yanıtın evet ise o zaman yapman gereken başka bir şey yoktur NİYETİN herşeydir ve yaşamında huzursuzluk yaratanlar karşısında huzur duymakla ve hoşgörülemez olanı hoşgörmekle onurlandırılacaktır . 

Cinsel niteliklerin sadece senin DNA´n içindeki kimya ve oluşumundur onlar sana anlaşma doğrultusunda bu yaşamda deneyimleyeceğin armağanlar olarak sunulmuştur

onlara bu gözle bak ve Tanrı nın mükemmel bir ruhsal yaratımı olduğunu ve tüm insanlar gibi ölçüsüz derecede sevildiğin gerçeğiyle rahat et..


İLİŞKİLER

Soru:  Kocam ve ben aynı spiritüel yolu  paylaşmıyoruz, aslında onun bir spiritüel yolda bulunup bulunmadığını bile bilmiyorum. Bu aramızda gerçekten büyük bir gerilime yol açtı çünkü kocam benim Yeni Çağ faliyetlerimide eleştirme eğiliminde. Bana bu konuda spiritüel olmayan bir eşle huzur içinde birlikte yaşama konusunda bir öğüt verebilirmisiniz ?

Yanıt: Bu soruyu sorduğun için çok teşekkür ederim, çünkü buu gezegeninizdeki insanlar kendilerini keşfedip aynı durumda olmayan eşleriyle ne yapacaklarını bilemediklerinde yani sık sık ortaya çıkan bir durumdur.

Herşeyden önce eşininde Tanrı tarafından senin kadar sevilip kutsandığını bilmelisin, o bir kez olsun dua etmemiş , bir kez olsun meditasyon yapmamış, yada ruhsallığıyla ilişki kurmamış olsa ve gerçek ruhsallığını hiç görmeden ölse bile bu yolculuğu yapmıştır ve bu yüzdende bu gezegendeki herkes kadar onurlandırılmaktadır. sana öğüdüm ona bu konuda asla vaaz vermemen onu bu yola zorla sokmaya çalışmamandır Sen eğer aydınlansaydı onun daha iyi bir kişi olabileceğini düşünebilirsin ama bu onun sürecidir . Bırak o sana sorsun sen ona bu öğretiyi asla vaaz etme.

Eşin senin onu « seninle aynı yolda » olmadığı için yargılamadığını anladığında senin faliyetlerin konusunda bunlar ona ne kadar garip görünürse görünsünler rahatlayacaktır.Yeni çağ çalışmalarını alışverişlerini toplumsal ortamınıza taşımamaya da dikkat et .

Peki senin fikirlerini paylaşmayan bir eşten ne isteyebilirsin ? Ve o senden ne isteyebilir ? İşte yanıt, ve eğer birbirinize duyduğunuz sevgi beyan edildiği gibiyse bu kesinlikle başarılabilir. Onunla yüzleşip ondan şunu iste; Sevgiyle , senden benim seçtiğim yolu yargılamamanı ve eleştirmemeni istiyorum. Bu yol benim seninle olan yaşamıma zarar vermeyecek, aramıza girmeyecektir. ´´ Sonra bu sözünde dur.!sen spiritüel yerlere eskisi kadar sık gitmeyebilir yada yeni çağ faliyetlerine eskisi kadar sık katılamayabilir, birlikteliğinize öncellikle saygı gösterebilirsin şunu bil sen aydınlanman üzerinde kişisel olarak çalışabilirsin bunun için hiç bir yere gitmen gerekmez.

İnançlarının seni ondan ayırmayacağını ona göstermek için özveride bulun . o senden ne istemektedir Ona de ki Seni inanmadığın bir şeye katılmaya asla zorlamayacağım e inançlarımı ortak alanımıza getirmeyeceğim » Ve ona birlikteliğinize zaman ayır arayışının birlikteliğinizi teslim almasına izin verme.sen ona yeni çağ çalışmandan söz etmek zorunda değilsin bırak kişiliğindeki değişiklikler bunu ona anlatsın, bırak bedenindeki sağlık bunu anlatsın bırak görünüşündeki huzur bunu anlatsın İnan bana eşin bu değişiklikleri ilk farkeden kişi olacaktır. Sen hem yeni çağ sisteminde gelişmek aynı zamanda eşinle rahat bir ilişkiyi sürdürmek için bir hayli zamana sahipsin.

Sevgili varlıklar eşinize bu tür bir dürüstlükle yaklaştığınız zaman onlarda yavaş yavaş değişeceklerdir onlar illede yeni çağı benimsemeyeceklerdir ama zamanla sizin sahip olduğunuz şeyin birlikteliğinize zarar vermediğini tam tersine size yardımcı olduğunu göreceklerdir. Onların öfke ve karşı çıkışları temelde sizi yitirme korkusundan kaynaklanır.Unutmayın ki Spiritüel olmayan insan diye bir şey yoktur .... Sadece farkında olmayan insanlar vardır... 


ÖLÜM

Soru: Kısa bir süre önce sevdiğim bir insanı kaybettim. O bir kaza sonucu beklenmedik bir anda öldü ve duyduğum acı dayanılmazdı. Aklen onun " Gerçek Yuvasına " döndüğünü biliyorum ama duygusal olarak bu olay beni perişan ediyor. Ölümü anlamayı ve kabullenmeyi nasıl öğrenebilirim ?

Yanıt: Senin durumunda doğru yanıt şöyledir

1-  O varlığın yasını tut, ve hiç kimsenin sana bunu yapmamanı söylemesine izin verme. Bu kesinlikle normal bir şeydir ve onun yaşamını onurlandırmaktır. O insanı asla unutmayacaksın ve buda normal bir şeydir.

2- Sonra yavaş yavaş onun gidişinin ikinizin buraya gelmeden önce, birlikte kararlaştırdığınız bir şey olduğu gerçeğini anla ve hisset.Dolayısıyla bu onun tarafından sana gelişmen ve aydınlanman için verilmiş bir sevgi armağanıdır. Bundan daha büyük bir armağan verilemez ve o senden ona sahip çıkmanı istiyor çünkü sen onun yaratılmasına yardım ettin . Sonra seni yaşamının geriye kalan kısmında olumlu bir biçimde değiştirebilecek bu armağanı onurlandırmak için ne yapacağına karar ver bu senin onun armağanına vereceğin karşılık olacaktır. Bir çok kişi  bu özel zamanı kendini idrak edip bir sonraki aydınlanma düzeyine çıkmak için kullanır.

3- Zamanla onun gerçek yuvasına döndüğüne inanan Aklının bilgisini Kalbine aktar Onun sadece bir parçasının gittiğini ama sevgi enerjisinin seninle birlikte kaldığını bil sen onu istediğin anda hissedebilir , onunla konuşabilir ve iletişim kurabilirsineğer o isterse rüyalarında sana karşılık verebilir bu çok sık rastlanan ve gerçek bir şeydir.
Sen bizim yürek acısını anlayamayacağımızı mı sanıyorsun ? BİZ SEVGİYİZ ! Biz insan için yürek acısından daha büyük bir acı olmadığını gayet iyi biliyoruz. Sen bu sevdiğin insanın enerjisini günbegün içinde taşıyabilirsin dolayısıyla onu çevrende hissetmekte özgür ol ve sevgiyi masset . O bir yere gitmemiştir ve yaşamının geriye kalan kısmında sana eşlik edecektir. Biz sana büyük bir saygı duyuyoruz sevgimiz yaptığın işten dolayı kutlamalarla dolup taşıyor bu özgür seçim gezegeni gerçekten büyüktür bir gün bunu tam olarak anlayacaksınız..


REHBERLER

Soru:  Rehberlerimle iletişim kurmayı nasıl öğrenebilirim ? Bunun sadece kendi düşüncelerim olmadığını nasıl bilebilirim ?

Yanıt: Biyolojinizin size "önceden bilme" yada daha önce gördüğünüze inandığınız ama görmediğiniz bir şeyi " bilme" yeteneği vermesi olanaksızdır. Ayrıca o sizin gördüğünüz bir şeyden o anda duygusal olarak etkilenmenizi kolayca sağlayamaz Aklınız bu şeylerde rol oynayacak kadar hızlı değildir işte bu yüzden onu analiz edemeden önce rehberleriniz size bu  " dürtmelerde" bulunabilirler.

Yıllardır siz bu sezgiyi gut-feeling ( güneş-sinirağı bölgesinde hissedilen sezgi) yada Deja vu  
( bunu daha önce de görmüştüm duygusu ) olarak adlandırdınız. Şimdi onun aslında ne olduğunu biliyorsunuz Bu en iyi haliyle rehberler iletişimidir, ve o kanal olarak duyguyu kullanır. Dolayısıyla kendilerine " Hissetme" iznini verenler ruhun rehberliğini kabul ve tastik edenler olacaklardır.

Kendinize bu duygusal nitelikleri tanıma iznini verin, ve en sessiz zamanlarınızda onları yüksek sesle kabul ve tastik edin. Rehberlerinize yüksek sesle onları  sevdiğinizi söyleyin. Sonra eylem için geriye çekilin. Çok mu basit ? Herhangi iyi bir şey için çok sıkı çalışmanız gerektiğini söylemek insana has bir şeydir. Ancak ruhun mesajı hak ettiğiniz armağanların sizi bekledikleri, onlara sadece talep ederek sahip olabileceğiniz ve sizin çalışmanızın sadece burada bulunmak olduğudur. O zaman bu armağanlar gezegenin frekansını yükseltmeyi içeren gerçek çalışmayı güçlendirecektir.


İNSAN RUHU

Soru: Bize insan ruhu hakkında daha ayrıntılı bilgi verirmisin

Yanıt: Sen hayal edilebilecek en önemli, ancak karmaşık sorulardan birini sordun. Kryon size muhakemenize yabancı prensipleri nasıl anlatabilir ? Siz kör bir insana bir anda doğanın tüm renklerini açıklayabilirmisin ? Size insan ruhunun bir algısını verebilecek  hiçbir deneyim yoktur.Bunu anlamanızı sağlayacak boyutlararası algılama yetenekleri olmadan benim sözlerim size sadece boş laflar olarak görünebilir.

Sizİn insanlığınız geçici bir şeydir . Ruhunuz " Gerçek" siz'dir o aynı anda bir kaç yerde bulunur . Bir parça bedeninizin her bir hücresinde bulunur. Bir diğer parça bizzat Gezegenin manyetikleri üzerindeki bir enerji damgasıdır, ki o sizin burada olduğunuzu gösterir.Yüksek benlik dediğiniz bir diğer parça, perdenin öbür tarafında yer alır,buradaki enkarnasyonunuz için çözümler yaratır, ve sizin aydınlanmış değişen yolunuza kontratlarınız için yeni plalama celseleriyle karşılık verir.

Siz boyutlararası bir varlık olduğunuzu biliyormuydunuz ? Aynı anda bir kaç yerde bulunduğunuzu anlayabilirmisiniz ? Zihniniz doğrusal bir zaman çerçevesi içine saplanıp kalmışken siz gerçek spiritüel zaman sarmalını anlayabilirmisiniz ? Ruhunuzun bir insan bedenini bir başka ruhla paylaşma yeteneğine sahip olduğunu biliyormuydunuz ? Siz sadece rüyalarınızda ve vizyonlarınızda varoluşun gerçek realitesine yaklaşırsınız..

Şunu bilin: Ruhunuz evrenin bahçesinde serpilip güzelleşen bir çiçektir. O ebedidir ve benim bildiğim herşeyi bilir O sizin kavrayabileceğinizden çok daha büyüktür. Oaynı anda bir kaç yerde ve bir çok zaman çerçevesinde varlığını sürdürür. O ailedir O SEVGİDİR ! Şimdi onun hakkında herşeyi biliyorsunuz... 



YÜKSELİŞ

Soru: Son zamanlarda " Yükseliş" hakkında epey şey duydum Görünüşte herkes onun ne olduğu hakkında farklı bir fikre sahip. Bazıları onun uzaylılar tarafından buradan alınıp götürülmek anlamına geldiğini düşünüyor, bazıları fiziksel bedenimizin görünmez hale geleceğini söylüyor, diğerleri ise bize fiziksel olarak hiçbir şey olmayacağını ama bir sonraki yaşamımıza bu bedenle geeceğimizi söylüyorlar... Benim yüksleiş olayını anlamama yardımcı olurmusun..

Yanıt: Yükseliş her insana yapılan bir davettir, bu davet insanın bir yandan gezegende kalırken bir yandanda öğrenim süreci ve aydınlanmış yöntemler yoluyla yavaş yavaş sonraki boyutlara geçmesini içerir. Bu büyük bir titreşimsel değişimdir ve herkese göre değildir, Gerçekten de o sizin biyolojiniz içinde kalıp bir sonraki enkarnasyona ölmeden geçmenizi sağlar ( Yükseliş sözcüğünün anlamı budur)

Eğer gezegeni değiştirmek istiyorsanız,burada kalmanız zorunludur, ama daha yüksek titreşimlere geçtikten sonra buradan ayrılmak isteyenler için bir yargı yada ceza söz konusu değildir. Her insan kendisi için neyin en iyisi olduğunu ayırt edecektir, ve böyle bir çok bireysel karar için sizin farkında olmadığınız nedenler vardır. Bu nedenlerin bazıları Gezegendeki enerji dengesiyle,yada belli bir varlık için bitmemiş bir galaktik planla ilgilidir. 

Siz bu yolculuğa başladığınızda Tanrısal yanınızın enerjisine girmeye başlarsınız ve bu yoğun ve şiddetli bir deneyim olabilir. Ancak hepinizden bunu yapmanız istenmemektedir ve sisizn bunu yapmayı erteleme yada hiç yapmama kararınızda " Doğru" yada "Yanlış" olan hiç bir şey yoktur Bir çok kişi gezegenin kendisi için belirli köklenme niteliklerini barındıran daha düşük bir titreşimde kalacaktır. ( Bu yükseliş statüsü ile kıyaslandığında düşük,şu anki titreşiminizle kıyaslandığında yüksek bir titreşim olacaktır ) Bu siz yeni mezun Dünya'nın var olacağı "yatağı" yaratırken zamanla daha berrak bir hale gelecektir..

Daha öncede belirttiğimiz gibi 12:12 'de en az 144.000 kişinin bu statüye geçneye niyet etmesi gerekiyordu, ve buda gerçekleşti. Bu titreşim artışını alan insanların çoğunun buna zaten hazır olduğunu ve onların Amerika Kıtasından olmadıklarını öğrenmek belki sizi şaşırtmayacaktır. Tüm bunlar uygundur ve sizin toplumunuzdaki hedefinizin değerini düşürmez. Bu statüye geçenler titreşimsel değişim hedefinin hiçbir siyasi yada kıtasal sınırlara sahip olmadığının gayet iyi farkındadırlar ve sizin gezegene yardım etmeyi sürdüreceğinize güvenmektedirler.

2012 yılında tüm gezegen ( toprağın kendisi bile) bir başka boyuta geçme potansiyelinin hazzını yaşayacak ve o hedefe doğru yavaş yavaş ilerleyecektir.bu birden bire gerçekleşen bir değişim olmayacaktır o tarihte yavaş bir değişim için gerekli izin verilecekir.

Tüm bu süreçte yardım alacaksınız çünkü boyutsal ve titreşimsel değişiminiz size kozmos hakkında daha çok şey göstermek üzere hazır bekleyen Uzaylı Kardeşlerinizi çağıran bir fener gibi olacaktır.


Kryon Tanrı İle Birlikte 4. Kitap



Kryon'a Celselerde En Sık Sorulan Sorular (2)


MANYETİK ARAÇ GEREÇLER / HAYVANLAR / IŞIK İŞÇİLERİ / BEDENE GİRENLER / DEVA'LAR VE KÜÇÜK VARLIKLAR 


TIKLA







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder