4 Aralık 2012 Salı

2012 Yılında Ne Olacak



2012 YILINDA NE OLACAK

1987 Yılında yapıldığı gibi bir başka titreşim ölçümü yapılacak, ve eğer sevgili varlıklar bu ölçümde gerekli titreşim düzeyine erişildiği ortaya çıkarsa siz tamamen farklı bir gezegen göreceksiniz ve ( Dünya Dışı Varlıkların Gerçekleştirecekleri ) kitlesel inişi başlatacak şeyde bu olacak.

Bu, siz onların zaman çerçevesinde bulunmadıkça onlar buraya bu şekilde gelemezler, ve işte bu yüzden bazı kadim kehanetleriniz bildiğiniz zamanın 2012 yılında sona ereceğini bildirmişlerdir . Ancak bu sadece siz başka bir tür zamana geçeceğiniz için şimdi sahip olduğunuz zaman niteliğinin sona erişidir. Eğer ölçüm sonucunda belli bir titreşime erişildiği ortaya çıkarsa o zaman Dünya'ya yeni bir saat verilecektir .

Çilerin O göreceli bir şey olduğundan siz bu değişimi pek hissetmeyebilirsiniz ama astronomlarınız bunu bilecekler onlar yavaş,yavaş çevrelerindeki kozmosta ortaya çıkan değişikliklerin kanıtını görecekler.

Onlar hep çılgınca döndüklerini gördükleri şeyler ( Gökcisimleri ) yavaşlıyor görünecekler Oysa yavaşlayan böylece diğer anormallikleri daha iyi bir odağa getiren sizsiniz.

2012 yılı, insanlar zaman çerçevesini değiştirme izinlerine daha çok ayarlandıkça yavaş, yavaş eriyip yeni bir zamana karışacak bir işaret olacaktır. Bunun için Maya takviminin 2012 yılı hakkında ne dediğine bakın.



Geçmişte spiritüel tarihçilerin 2012 hakkında ne dediklerine bakın o zaman bu eski insanların verdikleri bilginin şu anda Ekin Tarlalarında beliren yeni işaretleri ve matematiği inceleyenlerin verdikleri bilgiye uyduğunu göreceksiniz Bu Nedir ?. DEĞİŞİM İZNİDİR O bir başka zaman çerçevesine geçme iznidir çünkü gerçek aydınlanmış varlıklar sizin zaman çerçevenizde bulunmazlar siz titreşiminizi onlarınkine uyacak kadar yükselttiğinizde zaman çerçeveniz de onlarınkine uyacak şekilde değişecektir.

Benim bunlarla ilgili olarak ne yapmam gerekiyor,diye sorabilirsiniz . Tüm bunlarda bana düşen rol nedir ?.

Kendinize bakın, kendi üzerinizde çalışın sizden yapmanızı istediğimiz tek şey bu “ Bir Kişi Bir Çok Kişiyi Değiştirecektir. “ . Duyuyormusunuz ? “ Bir Kişi Bir Çok Kişiyi Değiştirecektir. Yaşamınızda ve Dünya'da neyin olup bittiğini düşünürseniz düşünün plan bundan çok daha büyüktür....

Kryon Tanrı ile Birlikte Kitabından

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder