10 Ağustos 2016 Çarşamba

TAM İFŞAAT VE YÜKSELİŞ: SAVAŞ KIZIŞTI ( BÖLÜM 2 )




Bağımsız köstebek kaynaklar ve ölçülebilir gerçek - dünya verileri, Tam İfşaat için savaşın kızıştığını doğruluyor. Söylentilere göre Boeing tarafından yapılmış yeni üçgen savaş uzay aracı Antarktika üzerinde ve başka yerlerde gerçekleşmekte olan savaşlarda kararlı devrilme noktası yarattı. Şimdi İncil'e ve diğer kadim metinlere dek geri giden kehanetlerin gerçekleşmesini görmekteyiz. Bu çok heyecan verici bir zaman ve geleceğe doğru ilerlerken "beklenmeyeni bekleyebiliriz". 

GERÇEKLİK SANDIĞIMIZDAN ÇOK FARKLI

 Dikkat etmekte olanlar için, "gerçekliğin" sadece bize anlatılmış olan başka bir hikaye olduğu artan şekilde açık hale geliyor. UFO fenomeni her zaman kutuya kolayca sığdıramadığımız bir gizem olmuştur. Orada kaç tane UFO var? Nereden geliyorlar? Neye benziyorlar? Kötü adamlar ve iyi adamlar mı var? Ve neden kendilerini göstermiyorlar? Son 20 yıldır muhbirlerden topladığım bilgiler, bir çok insanın muhtemelen hayal edebileceğinden çok daha karmaşık hikayeyi ortaya seriyor. Bizim gibi insanlar zaman algısı çok farklı olan varlıklara evrimleşebilir -- bizim binlerce yılımızın tek bir yıl olduğu algı. Bu insanlar hala çok fiziksel, etten kemikten varlıklar -- ve kendi hava sahamızda her tarafımızda düzenli olarak işlev yaptıkları görünüyor. Ayrıca, oraya gittiğimizde bizim için kendi algılarının yeni "normal" olması için, bizi kendi zaman sürekliliklerine götürebilirler. 

TAM İFŞAAT İÇİN ZORLAMAK

 TV şovlarımı, konferanslarımı, videolarımı ve kitaplarımı gördüyseniz, bu gizemlerin aslında ne kadar uzaklara eriştiğini ve kadim olduğunu kavramışsınızdır. Güçlü uluslararası ittifaklar kuruldu ve gerçeğin tam ifşaati için saldırganca zorluyorlar. Bu çok gerçek bir fenomen. Son zamanlara kadar makalelerimizin İttifak çabası için nasıl önemli olduğunu kavramadım.

 UFO VE SPİRİTÜEL GERÇEKLİKLER İÇ İÇE GEÇEBİLİR

 Çok az insan ET/UFO fenomeninin spiritüel realite olarak düşündüğümüz şey ile kesiştiği karmaşıklığı değerlendirebilir. Hem "melekler" hem de "şeytanlar" çok gerçek ve genel folklörün ileri sürebileceği gibi masal aleminde var olan ufak hayaletler değiller. Gerçek hikaye çok daha ilginç ve gerçekliğimize direkt olarak sızabilir. Bu varlıklar her tarafımızda çalışıyorlar. Bazı hava koridorlarının yeterli trafiği var, doğru ekipmana sahipseniz yoğun karayolları gibi görünürler. Bana, "dördüncü nesil" adı verilen askeri gece görüş aygıtının göklerimizde olup bitenlerin daha fazlasını görmenizi sağlayabildiği anlatıldı. Onların teknolojisi bizim açıkça sahip olduğumuzdan çok daha ileri olduğu için, ziyaretçiler gizli kalabiliyorlar. Buna "maskeleme" deniyor. Bu maskeleme teknolojisi yerçekiminin değiştirildiği, ışık dalgalarının bir nesnenin etrafından bükülmesini sağlayan stratejiler kullanıyor - bu, nesneyi tamamen görünmez kılıyor. Eğer havada o nesne ile gerçekten çarpışsaydınız, yine ona çarpardınız. Tüm ticari ve özel hava yollarının uçuş koridorları göklerimizdeki dev yüzen şehirler ve "karayolları" ile kesişmemesi için kasten oluşturuluyor. Ayrıca bu egzotik araçlardan ateşlenen silahlardan gelen "raporları" ve sonuç olarak ortaya çıkan patlamaların maskelenemediğini biliyoruz. Açık savaş durumunda garip atmosferik fenomenler görülebilir -- ve çeşitli hava araçları direkt etkiler yapabilir. Bu tür uçan bir araç yeterince zarar görseydi, dünyaya düşebilirdi, yüksek teknoloji enkazı ve ET bedenleri olan enkaz bölgesi bırakırdı. 

CENNETLERDE SAVAŞ VAR VE CİDDİ ŞEKİLDE YÜKSELİYOR 





"Hükümetimiz" çok aktif bir şekilde bu keşmekeşliği temizliyor, bu türde bir olay gerçekleştiği her seferinde örtme hikayeleri yaratıyor. Bu "hükümet" denen şey askeri - sanayi kompleksi ve Batı finans sistemini işleten güçlü elitler, bazı insanlar onlar için "İllüminati" veya "Yeni Dünya Düzeni" terimlerini kullanıyor, biz onlara Kabal diyoruz. Onlar 1930 lardan bu yana çeşitli ET uygarlıkları ile tamamen etkileşimdeler ve tüm operasyonu bir sır olarak tutmayı başardılar. İstihbarat bilgilerimiz bu vurulup düşmelerin çok fazla olduğunu ve çok büyük "meteor" görülmeleri yarattığını ortaya koyuyor. Bu çok önemli bir gelişmedir. Nesiller boyu barışcıl şekilde etkileşim kurmuş bazı gruplar şimdi göklerimizde açıkça birbirleriyle savaşıyor. Gemileri normal durumlar altında maskelenmiş kalabilse de, silahlarının ateşi saklanamıyor. Eğer vurulurlarda görünür oluyorlar. Şu sıralar gerçekleşmekte olan o kadar çok vurup düşürme var ki, ileri teknolojinin büyük metropolitan bir alana düşüp çarpabileceği büyük kaygısı var




17 MAYIS'TA GERÇEKLEŞEN YAKIN ZAMANDAKİ VURUP DÜŞÜRMELERDEN BİR TANESİ 

Bir ay önce 17 Mayıs 2016'da New England göklerinde kuşkulu bir "meteor görülme" olayı gerçekleşti. Yüksek patlama sesi yaptı. O kadar  parlak ve tuhaf idi ki, Maine Polis Departmanı muhtemelen "uzaylı gemisi"dir dedi.




BÖLÜM İKİ: YERALTI ÜSLERİ 

Kaç insanın yaşam yeri olarak çeşitli alanları kullanarak ve kendilerini bizim görüşümüzden saklamak için teknolojileri kullanarak bizi çevrelediğini kavramıyoruz. Bu, çoğu zaman Dünyanın yüzeyinin derinlerinde muazzam bal peteği tipinde kireçtaşı mağaralarına oyulan 2500 kadar farklı yeraltı üssünü kapsıyor. Bu mağaralar 20 - 40 mil derinliğinde ve millerce genişlikte olabiliyor -- kitlesel yerleşime hazır. Bunlar mağaraların üst bölgelerinde büyüyen biyo-ışıldayan bakteriler tarafından doğal olarak aydınlatılıyor. Çoğu zaman beyaz olan, doğal olarak gerçekleşen garip flora ve faunaya sahipler, ama yüzeydeki hayat buraya getirilebilir. Ayrıca sellere, depremlere, yanardağlara, tsunamilere ve Dünyanın yüzeyindeki diğer doğal felaketlere karşı mükemmel korumaya sahipler. Muhbir Clifford Stone 1970 lerde ve 80 lerde ordu için UFO çarpması ile ilgili bilgi edinme ekibinde çalıştığı bildirdi. Hava sahamızda işlev yapan 57 farklı türde insan ETlerin kitabına sahipti. Kitapta uzay aracı türleri, neye benzedikleri ve bilmeye gereksinim duyduğu diğer gerekli karakteristikler hakkında ayrıntılı bilgi vardı. 2001'de İfşaat Projesinde açıkladığı büyük gizemlerden biri, bu grupların her birinin insan veya insansı görünümlü olduğu idi. https://youtu.be/TqahF0nb7rM Bu, galaktik veya evrensel bir zekanın insansı organizmalar oluşturarak, iyi oluşturulmuş izleme yollarında zeki hayatın evrimini yönlendirdiğini ileri sürüyor. 57 farklı grubun güneş sistemimizin dışından sadece bir ziyaret için gelmedikleri görünüyor. Onlar geri kalanımızla birlikte burada yaşıyorlar -- Avrupa, Asya, Afrika ve Amerikaların diğer bölgelerinde. Onların yüksek teknolojisi, bizlerin normalde bu zamanda erişilmez olduğunu düşündüğümüz alanları kullanmalarını sağlıyor. 

ANTARKTİKA BOŞ BİR ARAZİ DEĞİL 

Antarktika'nın buzullarının altında bazı grupları barındıran geniş, yerleşilebilir bölgelerin serisi var, bunlar Kabal'ın üsleri de dahildir. Bu, Alaska'daki bir eskimo evinin çalıştığı aynı şekilde çalışır, duvarlar bile buzdan yapılmıştır, içerideki küçük bir ateş orayı sıcak ve güzel tutabilir. Doğal buzul mağaraları yüzey altındaki volkanik etkinliğin ısısı ile yaratılır. Yürüyebileceğiz ve bina yapabileceğiz, solunabilir hava olan ve akan su olan arazi vardır. Aşağıda Corey Goode'dan alınan, Kabal'ın Antarktika buzullarının altındaki kendi üslerinden birinin şekli var.  





Corey Goode son zamanlarda bize Antarktika'nın altında gizli Kabal üslerinin yuvası olan altı farklı doğal olarak volkanik alanların haritasını verdi. Her bir kırmızı çember gelişmiş olan ve tam şu anda insanların rahatça yaşadığı bölgeyi gösteriyor. Bu bölgeler ayrıca Antarktika'nın ısı haritalarında görünür volkanik sıcak - noktalar olarak gösteriliyor



Antarktika'ya erişim katı bir şekilde kontrol ediliyor, yani oraya gidip kendimiz için bakamayız. Yüzeyin dondurucu soğuğu da sıradan dünyamızdan herhangi bir bireyin veya grubun gezip görmeye çalışmasını çok zor kılıyor. 94 yaşındaki aerospace mühendisi William Tompkins'e göre, ayrıca Antarktika'nın sağında çok büyük yaşanabilir mağaralar var. Onların birleşik arazi kitlesi oldukça önemli. Bunlar neredeyse dikey, hafif çapraz açıda ve kıtanın tepesinden dibine kadar işliyor - geniş miktarda yaşanabilir alan yaratıyor. 

ANTARKTİKA'DAKİ DRAKO ÜSLERİ

 Bu muazzam arazi şeritlerinin ikisi de Drako olarak bilinen reptilian ETlerin özel kontrolü altında. Pete Peterson'a göre ve Goode ve diğerleri tarafından doğrulandı, Kabal bu tür ET ye Saurian diyor. Bu bölgelerde yüzeyde gördüğümüz her şeyden çok yüksek teknolojisi olan binalardan oluşan yoğun şekilde nüfuslandırılmış büyük şehirler var. Drako galaksideki savaşın kaybeden tarafında, bu onları güneş sistemimize ve civardaki birkaç sisteme geri püskürttü. Drako Antarktika buzulunun altında bu iki mağarada nüfusu milyonlar olan geniş şehirler kurdu. Onların güneş sistemimizdeki toplam nüfus sayısı şimdi yedi milyar kadar olabilir. İyiliksever ETler bizi onlardan koruyor, kendi kollektif özgür irademiz ile davet ettiğimizden daha fazlasını yapmalarına asla izin vermezler. Onların burada Dünyadaki zamanları sona ermek üzere. 

TOMPKINS İSTİHBARAT BİLGİLERİNİ DOĞRULUYOR 

Tompkins'e göre, Drako 2 nci Dünya Savaşından önce Almanlar ile anlaşma yaptı ve ödün ödülü olarak yukarıdaki imgedeki daha küçük alanları verdi. Bu, Almanların onlara direkt Drakolar tarafından verilen teknolojiyi kullanarak kendi gizli uzay programlarını geliştirmeye başlamalarını sağladı. Plan, Nazilerin burada dünyada yapmaya giriştikleri gibi gidip başka dünyaları fethetmeye başlamak için gemilerin ve personelin "Karanlık Filo"sunu yaratmaktı. Drako çabanın lideri olacaktı ve bunu mümkün kılmak için yeterince büyük ordu üretmek için Almanların sanayi gücüne ihtiyaçları vardı. Yine, bunun çoğu insana ne kadar acayip göründüğünü kabul ediyorum, ama bunun doğru olduğunu öne süren birbiri ile bağlantılı sarsıcı miktarda kanıt var. Tompkins bu istihbarat bilgisini 1942 - 1946 arasında kişisel olarak görüştüğü 1200 farklı Amerikan casusundan elde etti. Güvenlik o kadar yüksek idi ki, Alman uzay programı ile ilgili görüşme işiyle görevli Amerika'daki tek insandı. 

ANSHAR'IN ÖNEMLİ ÖLÇÜDE DEĞİŞİK ZAMAN ALGISI VAR

 Buzulun altındaki imgenin ortasında gördüğünüz beyaz hava aracı, dünyanın içinde yaşayan bir başka insan benzeri grup tarafından inşa edilen "otobüs" dediğimiz şeydir. Kendilerine Anshar dediğimiz bu grubun bizim sahip olduğumuzdan çok daha hızlanmış bir zaman algısı var. Binlerce yıl önce gerçekleşmiş olaylar, onlar için çok yakın tarih olarak düşünülebilir. Dev taş anıtlar ve hatta Atlantis dahil Kadim Uzaylılar üzerine kapsadığımız neredeyse her şey bu standartlara göre çok yakın olarak düşünülür. İsa'nın gelişi ve bu ilginç zamanlarda bize rehberlik yaparak yardımcı olan melek varlıklar da bu bakış noktasından son dakika gelişmesiydi. Bu bize bu tür uygarlıkları nasıl gördüğümüz üzerine farklı bir algı verir. Birinci bölümde açıkladığımız gibi, İrlandalı ve İskoç bilim insanları Dünyada gördüğümüz farklı yaşam formlarının şaşırtıcı şekilde farklı zaman hızı algısına sahip olduklarını kanıtladı.






 Anshar sahneye sadece geçen Eylül'de geldi, ama şimdi hikayemizin en ilginç ve önemli unsurları oldular. Birçoğumuzla, genellikle bilinçaltından telepatik teması rutin şekilde sürdürüyorlar. Ben de onlardan net ve aşikar mesajlar aldım. Bu destansı geçişte bize yardımcı olma anahtar rolüne sahip oldukları görünüyor. 



BÖLÜM ÜÇ: COREY GOODE'UN İSTİHBARAT BİLGİLERİ DAHA DA GARİPLEŞİYOR, AMA DOĞRU

 Corey Goode'un Ekim 2014'te bana bilgi vermeye başlamasından bu yana deneyimlediği şeyin hikayesi, zaman geçtikçe garipleşmeye devam ediyor. Tüm bu veriler askeri - sanayi kompleksinde "Gizli Uzay Programı" için çalışan diğer muhbirlerinkiyle uyumlu. Bu programdan geçen çoğu insan "boş sayfa" haline geliyor ve eğer buraya geri dönerlerse ço kaz şey hatırlıyorlar -- Corey hepsini hatırlıyor. Evrenin harika spiritüel yasaları sayesinde, bu bilgileri geri getirmek için "yetkilendirildi". Çeşitli muhbirlerden alınan veriler o kadar birbiriyle bağlantılı ve büyüleyici ki, Corey'in bize gerçeği anlattığından hiç şüphem yok.

 DEV KÜRELERİN GELİŞİ 

Pete Peterson 1980 lerde "Arayıcı" adı verilen Neptün büyüklüğünde bir nesnenin güneş sistemimize geldiğini ifşa etti, bu Reagan yönetimini dehşete düşürdü. Genellikle Ay büyüklüğünde daha bir çok küre 1990 larda ve 2000 lerin başında ortaya çıktı. Geldiler, kendilerini gizlediler, pozisyon aldılar ve sonra sadece orada kaldılar. Hiç bir sinyale yanıt vermediler. Bu gelişlerin çok sayıda görünür işaretleri vardı, bir çok gözlemci NASA'nın SOHO uydu fotoğraflarını yakaladı.


21 Aralık 2012 Maya Takviminin sona eriş zamanında en azından 100 küre daha geldi. Onlar Neptün veya Jüpiter büyüklüğünde olabilir. Çeşitli pozisyonları üstlendiler ve sadece sessiz ve hareketsiz kaldılar. 

BUNUN AÇIKÇA ÖNGÖRÜLEN GÜNEŞ OLAYLARI İLE İLGLİ OLDUĞU GÖRÜNÜYOR 

Kürelerin beklenen güneş olaylarını yönetmeye ve bu zaman çerçevesi sırasında gerçekleşmesi umulan bilinç değişimine yardımcı olmaya niyetli olduğu görünüyor. Yıllardır beklenen büyük olayları biliyordum, ama bu dev kürelerin gelişi benim için sürpriz oldu. 

SAVAŞ YOĞUNLAŞTI 

Bu noktaya kadar, SSP içindeki savaş -- Kabal kesimleri, İttifak kesimleri ve çeşitli ETler arasında -- çok yoğunlaştı. Kabal Aralık 2014'te Ayın yakınına park etmiş olan bilinmeyen küre uzay aracına ateş açmaya çalıştı. Bu, Uluslararası Uzay İstasyonundaki kameralar tarafından küresel alana çarpan lazer benzeri ışın demeti olarak kaydedilen görünür sonuçlar yarattı. Küre ışın demetini Avustralya'daki kaynak noktasına geri yönlendirdi ve üssü yok etti, oradaki herkes yok oldu. Bu olay için resmi NASA açıklaması, gökyüzünde "yapay bir yıldız yaratmak" için lazer ateşledikleriydi. 



GERÇEK HİKAYE ÖRTME HİKAYESİNDEN ÇOK DAHA İLGİNÇ 

Corey'in yanısıra, bu ışın demetinin küreyi vurma girişimi olduğunu bağımsız olarak doğrulayan üç farklı güvenilir muhbir kaynaklarım vardı. Güneş sistemi etrafında herkesin girip çıkmasını engelleyen "Dış Bariyer" oluşturuldu ve Dünyanın etrafında uçuşun yasak olduğu bölge yaratıldı. Çoğu durumda, muhbirler hikayenin parçalarını elde ediyorlar, tüm ayrıntılar ortaya çıkmıyor. Yine de, bu çeşitli bilgiler arasındaki çapraz geçişler oldukça çarpıcı. 

 BLUE AVIANS VE COL. GONZALES 

Bu başlangıç toplantısında, Corey Blue Avians olarak bilinen daha önce temas deneyimlediği ETler ile yeniden tanıştı. Bu varlıklarla ilk temasları o kadar kutsaldı ki, deneyim ile ilgili bana herhangi bir şey anlatmayı reddetti. Aynı toplantıda diğer "küre varlıkları" ve İttifak ile tanıştı. Corey'in İttifak ile teması Gonzales vasıtasıyla oluyordu. Gonzales, Kabal'ı bozguna uğratmak için çalışan Dünya İttifakı adını verdiğimiz SSP İttifakı ve diğer gruplar arasında eşsiz bir irtibat kurma eşine sahipti. 

İÇ DÜNYA VARLIKLARI 

Eylül 2015 ten başlayarak Dünyanın içinde yaşayan insan ETlerin ittifakı ile buluştuğu zaman, Corey'in deneyimlerinin kapsamı daha da genişledi. O zamandan beri Corey bu insanlarla daha fazla toplantılar yaptı. 

MS 800 CİVARINA KADAR ARAMIZDA AÇIKÇA ÇALIŞTILAR 

Corey Goode'un bu iç dünya insanlarından öğrendiği bilgilerin büyüleyici yeni parçası direkt olarak Kadim Uzaylılarda söylediğim her şey ile ilişkili. ETlerin yaklaşık MS 800 yılına kadar bizim şimdi mitoloji dediğimiz tarihi bilgileri yaratarak açıkça aramızda yaşadıkları ve yürüdükleri sonucuna önceden varmıştım. İlginç yeni bilgiler, ET denen bazı varlıkların dünya dışı olmadıklarını kavramakla başlıyor. Onlar tüm zaman boyunca buradaydılar. İslam'ın ET'lerin yardımıyla yaratılmasından ve sonuçta birbirleriyle savaşan Şii ve Sünni hiziplere bölünmesinden kısa süre sonra bir anlaşma imzalandı. Hiç bir din bu problemden bağışık değildir. İslamı eleştirmiyoruz. Aynı hikaye tekrar tekrar yinelenmekte. 

ORTADAN KAYBOLMAK İÇİN GRUP KARARI 

Hem iyi hem de kötü etrafımızda işlev yapan tüm ileri uygarlıklar "son dakikada" gözden uzaklaşmak üzere geri çekilmek için grup kararı verdi. Bu, onların bizi çeldiren direkt etkisi olmadan bize büyümek ve "modern olmak" için, onların perspektifinden kısa bir zaman patlaması - 1200 yıl - verdi. Aynı nedenle bu olaya Muhammed Anlaşması veya Muhammed Mutabakatı diyebiliriz. Onların bize spiritüel öğreti vermeye çalıştıkları her seferinde, bu hızla savaşan kesimlere dönüştü -- bu nedenle müdahil olmayı bırakmaya ve geri çekilmeye karar verdiler. Ayrıca tüm gezegende dev taş yapılar inşa etmeye son vermek zorundaydılar, o zamana kadar bu yaygın şekilde yapılmaktaydı. Bunu yaparken, aynı zamanda özgür irademizi koruyan bazı yasalara bağlı kaldılar

ŞİMDİ MUHAMMED MUTABAKATINI TERSİNE ÇEVİRMEK İÇİN OYLAMA YAPIYORLAR

 Aldığımız yeni bilgilerin en garip parçalarından biri, Muhammed Mutabakatını sona erdirmek için son zamanlardaki çabalar ile ilgili. Eğer bu başarıyla yapılırsa, bu grupların tekrar önümüzde açıkça ortaya çıkmaya başlayabilecekleri dönüm noktası hareketini temsil eder. Ama, bazı acayip nedenlerle bu mutabakat oylanmak zorunda ve dahil olan tüm taraflar tarafından kabul edilmek zorunda -- hem iyi hem kötü taraflar. Bu oylamanın bu yılın başlarında gerçekleşeceğini duyduk. Şüphelenebileceğiniz gibi, Drako hayır dedi ve reddetti. Yine de, iç dünya gruplarından temsilcilerimizin, bunun İfşaatı çok uzun süre geri tutmayacağına güvenleri olduğu görülüyor. 

(Çeviri: Saffet Güler) 

http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1201-full-disclosure-ascii?showall=&limitstart


Kaynak  http://www.kosulsuz-sevgi.com/



2 yorum:

  1. Son cümleden anladığım kadarıyla beklentiler gerçekleşmedi.Yani diğer bir deyişle ifşaat yine sarpa sardı.Muhammed mutabakatının islami inançla alakalı oldugunu varsayarak ekleme yapmak istiyorum.Son dönemlerde dikkatle izlediğim ve kesin kez gözlemlediğim bir şey var daha önce hiçbir zaman bu kadar kesin çizgilerle,hatlarla doğru ve yanlış kavramı birbirinden ayrılmamıştı.Artık öyle hissettiriyor ki gerçek sanki elimizi attığımızda ulaşılabilecek kadar yakında.Fakat bu gerçeklik algısını ve buna ulaşmayı zorlaştıran,önlemeye çalışan bazı şeyler var.Son derece kötü şeyler.Bunu mevcut inanç sisteminin başta orta doğuya sonra bütün insanlığa çektirdiği acıları gösterebiliriz.İfşaatı dünya zamanıyla ve dünya gözleriyle görürmüyüz bilmiyorum Ancak emin olduğum birşey varsa, birşeyler değişiyor.Hemde daha önce hiçbir zaman olmadığı gibi.Bu seferki çok farklı.Sunuluş şekli bileçok farklı.Farklılıktan bilgi doğar.Benzerlikler ise bizi bilge yapar.En karanlık gecede bile ışık yolunuzu aydınlatsın ,sonsuzluk onunla olsun o da rehberiniz olsun.Sağlıcakla.

    YanıtlaSil
  2. İnanç sistemi niye Ortadoğu'da ve insanlık ta acı cektirsin. İblisin adamı gibi yorum yapmışsın iblis inanç sistemlerine düşmandır. Ortada savaş ve acı varsa bunun nedeni para güç enerji kaynakları iktidar hırsı ve şeytana hizmet tir dinle alakası yoktur

    YanıtlaSil