1 Ekim 2012 Pazartesi

Ramtha İle Muska – Tılsım Ve Astroloji Hakkında






11 ocak 1996 sabah oturumu sırasında Ramtha ön sıralarda oturan bir adamın ellerini öperek bu oturuma geldiğiniz için çok memnunum der , sonrasında adamın boyunda asılı duran bir kristali işaret ederek Bu nedir ? Diye sorar

Adam: Bir kristal

Ramtha: Neden takıyorsun ?

Adam: Eğer kalp çakrama yakın bir yere koyar ve kendime duyduğum sevgi ile şarj edersem bu enerjinin her zaman benimle olacağını söylediler.

Ramtha: Bu taktığın bir muska ( Tılsım ) dır. Biliyormusun ki gücünü dengede tutmak için bir şeye güç verirsen gücünü kaybedersin. Biliyormusun ki senin üzerinde egemenlik kurabilecek tek şey yine sensin Anladın mı ? ..Süs olarak harika bir şey ama bu bir şeye esir olmaktır..

Muska ( Tılsım) ne demektir biliyormusunuz ? 


Boynunuza taktığınız özel bir amblemdir, sizi güçlendirecek , şifa verecek, koruyacak ve yolunuzdan sapmamanızı sağlayacak bir güce sahip olduğu sanılır, kristallerin birer Muska olduğunu biliyormuydunuz ? Ama aynı zamanda birer sınırlayıcıdırlar çünkü varlığınız dışında Hiçbir şey sizi kendi varlığınızdan daha yüce kılamaz .

Bedeninizin her tarafına kristaller asın zararı yok ama içinizden çürümüşseniz, bunlar Hiçbir işe yaramaz bir kristal size şifa veremez yapamaz bunu ..

Bunu ancak siz yapabilirsiniz..

Yıldızlar ve Gezegenler idare etmez sizin hayatınızı hem Tanrı olduğunuzu söylemek hemde kaderinizi evrenin planladığını iddia etmek ikiyüzlülükten başka nedirki ?
Astroloji neden işliyor biliyormusunuz ? Çünkü onun işleyeceğine inananlar var inanç bu denli güçlüdür ama onlar bunu yıldızlaın yaptığını sanırlar Aslında ben yaptım demeliydiler ..

Siz istemedikçe sizin dışınızda Hiçbir şey sizi yönetemez , inancınızı zaten bildiğiniz şeyleri size anlatan varlıklara bağlanmamış olursunuz . Gücünüzü onlara, yıldızlara,teslim edersiniz Muskalara ! Taşlara ! Çakra sisteminizi kristallerle dengeleyemezsiniz .....

Ramtha Eşruhlar Kitabından


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder