13 Haziran 2012 Çarşamba

Ra Bilgileri Yaklaşmakta Olan Hasat Zamanı Üzerine






RA BİLGİLERİ YAKLAŞMAKTA OLAN HASAT ZAMANI ÜZERİNE


Çok yakında bir seçim yapılması gerekiyor ve bu gezegendeki bütün insanların yapılacak seçimi anlamaları çok iyi olurdu. Bu gezegendeki birçok insan için bu seçimin ne olduğunu anlamak zordur, çünkü bu onların şimdiye kadar üzerinde hiç düşünmedikleri bir seçimdir.. Çok kısa süre sonra yapmak zorunda kalacakları seçimin idrakine varamayacak

kadar günlük faaliyetlerine ve aslında çok önemsiz olan arzu, istek ve karmaşalarına dalmış durumdalar.



İsteseler de istemeseler de, anlasalar da anlamasalar da, hiçbir

şeyden etkilenmeyecek olan bir gerçek ortadadır; dünya yüzünde

yaşayan her insan yakın bir gelecekte bir seçim yapacaktır.

Bunun orta yolu yoktur. Bazıları sevginin ve ışığın yolunu

seçecekler, bazıları da seçmeyecekler.



Bu seçimi yapmak için '




Ben sevgi ve ışık yolunu seçiyorum'ya da 'Ben bu yolu seçmiyorum' demek yetmez. Sözlerle belirtilen seçim hiçbir şey ifade etmez. Bu seçim, kişinin seçimini hayata, eyleme geçirmesiyle ölçülecektir. Bu eylemi yorumlamak, O'nun Hizmetindeki Gezegenler Konfederasyonu üyeleri olan bizler için çok kolaydır. Bunun saptanması kişinin titreşim derecesinin ölçülmesiyle yapılır. Eğer bir kişi, sevgi ve idrak yolunu seçenlere katılmak istiyorsa, onun titreşim derecesinin belli bir asgari düzeyin üstünde olması gerekir.



Şu anda bu düzeye çok yaklaşmış olanlarınız var ama, yeryüzüne hakim olan yanlış düşüncelerin yarattığı koşullar yüzünden bu noktanın etrafında kararsız bir biçimde dalgalanıp duruyorlar; hatta bazıları sevgi ve idrak yolundan uzaklaşryorlar bile. Şu anda titreşim dereceleri, bu gezegenin

yakında yaşayacağı yüksek titreşim derecesine kolaylıkla geçebilecek kadar yükselmiş olanlarınız da az değildir."



Anlaşılıyor ki, gelecek günlerden birinde, Konfederasyon'un "hasat" adını verdiği bir olay cereyan edecektir. Bu "Yargı Günü" kavramının, bizim klasik dinlerimizde belirtilen "Yargı Günü" kavramından farkı, bizi yargılayacak olanın, bizden ayrı bir Tanrı değil de, içimizde bulunan bir Tanrı olmasıdır.



 Bu "hasat"ın sonucunda bazıları yeni bir sevgi ve ışık çağına geçecekler ve Konfederasyon'un dediği gibi çok olumlu ve güzel bir titreşim düzeyinde yeni dersler öğreneceklerdir.Diğerleri ise bu seferki derslerini tekrarlamak zorundakalacaklar ve sevgi dersini yeniden öğreneceklerdir.


RA BİLGİLERİ AKAŞA YAYINLLARI 1. KİTAP Don Elkins 



3 yorum:

  1. hasat bizi kesip yiyecekleri olabilir mi?... yerler bizi... yani biz inekleri besleyip büyütüyoruz. hasat zamanı demek uzun süre önce ektiğini sonra ortadan kaldırmak ve yemek demektir. yiyebilirler bence... saçma mı bi düşünün bence :)

    YanıtlaSil
  2. hasat zamanını içinde bulunduğumuz 3 boyutlu düşünce formunda düşünmemek lazım, spiritüel anlamda hasat zamanı tüm enkarneler boyunca aldığın dersler iyi anlamda, pozitif anlamda biriktirdiğin enerjiler duygular düşünceler yaptığın hareketler... Tüm bunlar senin ektiklerin ....Tabi birde tüm bu duyguların zıt kutbu var yani negatif düşünceler ,enerjiler ,hareketler vs... işte tüm bunların hangisini bu enkarneye kadar ektiysen hasat zamanında onları biçecek ve karşılığını alacaksın..... eh sınıfı geçmekte var koca sınıfı tekrardan okumakta seçim senin : )

    YanıtlaSil
  3. Yok aslında değişen bir şey olay zaten oluşuyor.Şaşmaz organizasyon.(galiba bu yazıda konfederasyon deniliyor) şaşmaz bir şekilde çarkını döndürüyor.Burada her boyut değiştirme "hasat" adı ile anılmakta.Yani özet ile benim ölümüm benim hasat'ımdır.Bu hayattaki performansım bana "bilgi ve ışık çağı" nı müjdeler.Şimdi olmasa dahi bir daha sefere ama muhakkak...

    YanıtlaSil