12 Kasım 2014 Çarşamba

Rusya FSB Pop ikonu Michael Jackson 'a suikast yapıldığını bildiriyor


26 Haziran 2009 - Sorcha Faal

FSB kaynakları, Amerikan pop ikonu Michael Jackson’un ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatının suikasti ile öldürüldüğünü bildiriyor. Rus Ordusunun Kosmos 2450 uydusunun aktardığı verilerin incelenmesinden sonra, müzik yıldızının ölümünden hemen önce pop yıldızının evinin “tam koordinatları”na ABD’nin EMR silahları modelinde elektromanyetik titreşim gönderdiği bildiriliyor. ABD bunu eski Sovyetler Birliğinden ele geçirmişti.

Eski Sovyetler Birliği araştırmasına dayanan, bu tür suikastlerde kullanılan ABD Askeri – Sanayi Kompleksi tarafından mükemmelleştirilen teknoloji türüne dair, ‘İnsan Hakları Suistimaline Karşı Vatandaşlar’ın başkanı Cheryl Welsh’ın 2001’de yazdığı “Elektromanyetik Radyasyon (EMR) Silahları: Atom Bombası Kadar Güçlü” raporunda şunları okuyabiliriz:

“Yakın zamanda gizliliği kaldırılmış ABD Savunma İstihbarat Teşkilatı raporu şunları söylüyor; mikrodalgalar ile ilgili kapsamlı Sovyet araştırması insanın zihninin karışmasına, sinir rahatsızlıklarına, hatta kalp krizlerine neden olan yöntemlere yolu açabilir… Araştırmanın bir kopyası isteği üzerine Associated Press’e verildi. Pentagon ajansı, ulusal güvenlik zemininde gizli olduğunu söyleyerek araştırmanın bazı bölümlerini yayınlamayı reddetti.”

Daha da önemlisi, Bayan Welsh’in raporu 2001’de yayınlandığından bu yana, ABD, Aktif Yadsıma Sistemi (ADS) adını verdikleri bu sinsi teknolojiyi mükemmelleştirmeye devam ediyor. 2005’te New Scientist’in “ABD Ordusu yeni öldürücü – olmayan silahı arıyor: phaser’in prototipi mi?” başlıklı raporunda şunlar yazıyor:

“ABD Ordusu 2 kilometre uzaktan dayanılmaz ağrı nöbeti gönderen bir silahın geliştirilmesini finanse ediyor. Bu silahın isyancılara karşı kullanılması düşünülüyor, kurbanları zararsız bırakması amaçlanıyor. Ama ağrı araştırmacıları, ağrıyı kontrol etme amaçlı çalışmanın bir silah geliştirmek için kullanılmasına çok kızgınlar. Ve teknolojinin işkence için kullanılmasından korkuyorlar.”

Bu silahların “son” kullanılmasıyla ilgili, şunları okuyabiliriz:




“Ocak 2007’de, ileri sistemler ve kavramlar için savunma bakan yardımcı müşaviri Theodore Barna Reuters’e şunları söyledi, “Servislerin bunu alet takımlarına eklemelerini umuyoruz. Ve bu 2010’un başlarına kadar gerçekleşebilir.”

Görünüşe göre ordu tüm testlerden sonra ADS den hala emin değil. Hava Kuvvetleri Sekreteri Michael Wynne, “ağrı ışınını” Irak’ta kullanmadan önce ABD’deki kalabalıklara kullanması gerektiğini öne sürdüğü zaman, sorunun aydınlanmasına yardımcı olmadı. Öldürücü olmadığına inansalar bile Amerikalıların bu tür silahların kendilerinde denenmeleri ile ilgili iyi hissedeceklerini hayal etmek zor olurdu.

Wagner silah için yeni bir lakap öne sürdü; “ölüm ışını”, çünkü memelilerin mikrodalgalara maruz kalmalarının, onların patlamalarına neden olduğu iyi bilinmektedir.

Bu rapora göre, CIA’nın Michael Jackson’a suikast düzenlemesinin nedeni, 


Jackson’un geçen Kasım’da Londra’da Bahreyn kralının oğlu Şeyh Abdullah bin Hamad al-Khalifa ile imzaladığı anlaşma. Buna göre, Şeyh’in Jackson’a verdiği milyonlarca doların karşılığı olarak biletlerinin tümünün satıldığı İngiltere’deki konserlerinin Dünya’yı yakında gerçekleşecek olan kitlesel soykırım olayı ile ilgili bir uyarı “platformu” olmasına izin vermişti.

Hem Michael Jackson hem de Şeyh Abdullah bin Hamad al-Khalifa, dünyayı insanlık tarihindeki en büyük suçun devam etmekte olduğu ile ilgili uyaran korkusuz Avusturyalı araştırmacı gazeteci Jane Burgermeister’in uzun süreli destekleyicileri oldular.

“Jane Burgermeister biyoterörizm ve kitlesel cinayetler işleme teşebbüsleri ile ilgili Dünya Sağlık Organizasyonu (WHO), Birleşmiş Milletler (UN) ve birkaç üst düzey hükümet ve tüzel yetkililere karşı iddianameler hazırladı. Ayrıca Amerika’da kayda geçirilen aşı yapma zorlamasına karşı mahkeme emri hazırladı. Bu eylemler onun, bunun salgın hastalıklara neden olmak ve bu hastalıklardan kar sağlamak için maksatlı yapılmış olan bir hareket olduğunu ileri sürerek, kirletilmiş kuş gribi aşısı üreten Avusturya’nın Baxter AG ve Avir Gren Hills Biyoteknolojisine karşı Nisan’da açtığı suçlama davasını izliyor.

Burgermeister suçlamalarında, Merkez Bankası, WHO, UN ve NATO’yu kontrol eden uluslar arası bankerlerin talimatı altındaki ABD’de işleyen bir grup tarafından ABD yasasını ihlal eden biyoterörizm hareketlerinin kanıtını sunuyor. Bu biyoterörizm, ölüme neden olma niyetiyle genetik olarak düzenlenmiş grip virüsü kullanılmasıyla ABD nüfusuna karşı kitlesel bir soykırım gerçekleştirme amacı içindir. Bu grup ABD’deki yüksek hükümet devlet dairelerini ilhak etti (istila etti).

Spesifik olarak, davalılar ABD Başkanı Barack Obama, UN Grip Sistem Koordinatörü David Nabarro, WHO’nun Genel Direktörü Margaret Chan, Sağlık ve İnsan Hizmetleri Depatmanı Sekreteri Kathleen Sibelius, Homeland Security Departmanı Sekreteri Janet Napolitano, banker David de Rotschild, banker David Rockefeller, banker George Soros, banker Werner Faymann, Avusturya Başbakanı ve Avusturya Sağlık Bakanı ve birçok diğerlerinin, finansal ve politik kazanç için ABD ve diğer ülkelerin nüfusunu ortadan kaldırmak için biyolojik silahlar geliştiren, üreten, stoklayan ve kullanan bu uluslar arası ortak suç birliğinin parçası olduklarının kanıtı sunuluyor.

Suçlamalar, bu davalıların Baxter ve Novartis ilaç şirketlerini içeren gizli uluslar arası biyosilahlar programının yürürlüğe konulmasının son aşamasına katılmak, planlamak ve fon sağlamak için gizli ittifak oluşturduklarını ileri sürüyor. Bunu, biyomühendislikle ve sonra ABD nüfusunun ölümüne ve zarar görmesine neden olacak toksik biyolojik etkenleri uygulama araçları olacak olan zorla kitlesel aşılama programını gerçekleştirmek üzere bir bahaneye sahip olmak için öldürücü biyolojik etkenleri, özellikle “kuş gribi” virüsü ve “domuz gribi virüsü”nü salıvererek yaptılar. Bu eylem Biyolojik Silahlar Anti – terörizm Yasasının direkt ihlalidir”.

Michael Jackson’un öldürüldüğü gün, ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerinin matematik modellerinin 1 milyondan fazla Amerikalının domuz gribine yakalandığını gösterdiğini ve Dünyada 58,000 onaylanmış vaka (yarısı ABD’de) olduğunu bildirmesini not etmek ilginç.

Michael Jackson’un insanlık için gerçek sevgisi ondan asla alınamaz ve bu, onun ‘Biz Dünyayız’ şarkısında çok iyi ifade ediliyor:

Dünyayı iyileştir

Senin için, benim için ve tüm insan ırkı için

Daha iyi bir yer yap

Ölmekte olan insanlar var

Eğer yaşam için yeterince kaygılanırsan

Senin ve benim için daha iyi bir yer yaparsın.


http://www.kosulsuz-sevgi.com/galaksiden-haberler/rusya-fsb-pop-ikonu-michael-jacksona-suikast-yapildigini-bildiriyor/




AYRICA  DAVID WILCOCK'UN ÖNEMLİ BİLGİLER İÇEREN HABERİ

http://galaktikfederasyonpleiades.blogspot.com.tr/2013/11/kabus-neredeyse-sona-erdi.html



1 yorum:

  1. Paylaşımlar Güzel ama En son 2014 te Yapmışsınız Yayın Ben Blogunuzu Begendim Hit'de Çekebilir ama Yayınları ve Tasarımı Biraz Daha Geliştirin ve Arttırın.. :) Hit derken Ziyaretçi Yani

    YanıtlaSil