25 Aralık 2011 Pazar

Aden Körfezinde Gizemli Vorteks



Rusya’nın Kuzey Donanmasından Amiral Maksimov tarafından Başbakan Putin için hazırlanan garip bir rapor, şu anda Aden Körfezinde merkezlenmiş ‘gizemli manyetik bir vorteksin’, Rusya, ABD ve Çin’in onu kapatma veya hatta tam kaynağını ya da “var olma nedenini” saptama tüm birleşik çabalarına karşı koyduğunu ifade ediyor.

Aden Körfezi, Umman Denizinde yerleşik olan dünyanın en önemli su yollarından biridir, Arap yarımadasının güney sahilinde Yemen ve Somali yarımadası arasındadır. Her yıl buradan 21,000 gemi geçmektedir.

Bu rapora göre, ABD bilim insanları 2000 yılının sonlarında bu vorteksin ‘oluşumunu’ fark etmeye başladılar, bundan sonra Amerikalılar Cibuti Cumhuriyetinin başkenti olan Cibuti’de Somali yarımadasındaki operasyonlarının üssünü kurdular. 9/11 saldırısından sonra Cibuti Birleşik Müşterek Görev Kuvvetinin evi oldu.




Bu rapor şöyle devam ediyor; Kasım 2010’de keşfinden sonra ‘göreli olarak stabil’ kaldıktan sonra, Aden Körfezi vorteksi 2008’in sonunda “genişlemeye” başladı. ABD tüm dünyaya bu gizemli olay ile ilgili “olağandışı” bir uyarı yaptı ve karşılık olarak aşağıdaki Uluslar Ordu Kuvvetlerini bu bölgeye gönderdiler:

Avustralya Kraliyet Donanması, Belçika Donanması, Bulgaristan Donanması, Kanada Donanması, Çin Donanması, Danimarka Kraliyet Donanması, Fransız Donanması, Alman Donanması, Yunanistan Donanması, Hindistan Donanması, İran İslam Cumhuriyeti Donanması, İtalyan Donanması, Japon Donanması, Güney Kore Donanması, Malezya Kraliyet Donanması, Hollanda Donanması, Pakistan Donanması, Portekiz Donanması, Suudi Arabistan Kraliyet Donanması, Rus Donanması, Singapur Donanması, İspanyol Donanması, İsveç Donanması, Thai Donanması, Türk Donanması, İngiliz Donanması ve ABD Donanması.

Bu Donanma Kuvvetleri Aden Körfezini Somalili korsanlardan koruma bahanesini kullandılar. Bu oluşum insan tarihinde türünün en büyük örneğidir ve Rusya, birçok dünya yetkilisinin daha önce bilinmeyen, ama “boyutlararası” veya “dünya dışı” olarak tanımlanan “güçler”in gezegenimize saldırısı olduğuna inandığı bu saldırıyı “defetmek” için Amerikalılara katılmaya “hazırlandı”.

Rapor şu şekilde devam ediyor; geçen ayın başlarında başlayarak, keşfedildiğinden bu yana ilk kez Aden Körfezi vorteksi “olağandışı” “genişleme” serilerine başladı ve bunu deprem aktivitesi izledi. Geçen ay Aden Körfezinde 40 – 60 deprem gerçekleşti.

Bu rapor tüm bu depremlerin Richter ölçeğinde 4.5 ve 5.4 arasında olduğunu ve neredeyse hepsinin 10 km derinlikte gerçekleştiğini ve bu geçen Mayıs ayında “ortadan kaybolan” Jüpiter’in Güney Ekvator Kuşağı çizgisinin gizemli “yeniden ortaya çıkışı”nın zamanlaması ile garip bir şekilde bağlantılı olduğunu ifade ediyor.



Yıldız Kapısı Olabilirmi

Bu raporda kapsanan bilgiler tüm dünyanın ana görüş medyasında olmasa da, aynı şey alternatif haber siteleri için söylenemez. Bu haber sitelerinin bazıları Aden Körfezi vorteksinin başka bir boyuttan ve/veya hakkında bir şey bilmediğimiz bir dünyadan dünyamıza açılan birYıldız Kapısı” olabileceği spekülasyonunu yapıyorlar.
Bu tür bir site olan The Truth Behind The Scenes (Olayların arkasındaki gerçek) şöyle not ediyor: “Bir diğer dikkate değer tesadüf veya ‘eşzamanlılık’ (yıldız kapısındaki) bu deprem serilerinin, Zaman Dalgası Sıfır’ın ‘devrilme noktası’ gösterdiği aynı günde olmasıdır.

Çin’deki bir diğer site, Danwi “Yıldız Kapısı” teoremini şöyle ifade ediyor: “İnternet kullanıcıları son zamanlarda Aden Körfezi Yıldız Kapısı hakkındaki haberler ile ilgilenmekteler. Dedikodular 9 Aralık 2009’da bilgisayar üretimi bir imgeye benzeyen mavi ışık spiralinin kuzey Norveç göklerinde aniden ortaya çıktığını iddia ediyor.

Spiralin kaybolmasından bir ay sonra, Aden körfezinde ortaya çıkan muazzam bir manyetik alan, bir solucan deliği veya “Yıldız kapısı” açtı. Dedikodular Aden Körfezindeki çokuluslu askeri eskortun Somalili korsanlar için bulunmadıklarını, aslında Yıldız kapısını ve bir milyon ışık yılı mesafedeki uzak galaksileri keşfetmeye çalıştıklarını söylüyor.

Bu gizemli Aden Körfezi vorteksinin arkasındaki gerçekleri bilmiyoruz, ama Amiral Maksimov’un raporundaki uyarısına işaret etmek istiyoruz. Bu depremler başladığından bu yana gezegenimizin Kuzey Yarıküresinin jet akımı neredeyse çökerek dünyanın geniş bölgelerini iklim kaosuna soktu.



 WikiLeaks Bağlantısı

ABD ve Diğer Dünya Uluslarının bu gizemli Aden Körfezi vorteksi ile ilgili en büyük korkusu, WikiLeaks’in bu bilgilere sahip olması ve bunu halka açıklaması durumunda tüm dünyada panik yaşanmasıdır. 

Bu nedenle WikiLeaks kurucusu Julian Assange İnterpol tarafından kırmızı bültenle arananlar listesine alındı ve Çin, bir hükümetin özel bir websitesine yaptığı en güçlü siber saldırı olarak, onun sitesine karşı olağanüstü bir saldırı başlattı.

WiliLeaks’in elinde ABD’nin gizli Aden Körfezi Vorteksi dosyası hakkında neler bulunduğunu bilmiyoruz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder