24 Kasım 2013 Pazar

Kabus Neredeyse Sona Erdi

David Wilcock  (Yazar)  16 Haziran 2013




Yazıda Bahsi Geçenler 


Vilademir Putin’in en görünür müttefiği olduğu Yerli Rus Hristiyanlarının Güçlü Mezhebi

Josef Stalin’in ( Rus Devlet Adamı)  1953’te Öldürülmesi ( Yazının Sonunda Uzaylılar Hakkında Araştırma İstediği Bilgisi Mevcut)

David Wilcock’a  İfşaat Hakkında Dünya Dışı Varlıklar Tarafından Verilen Bilgi

Michael Jackson’ ın Ölümü Ve Ailesinin  Önemi (Yazının Sonunda Michael Jackson ve  Dünya Dışı Varlıklar ile ilgili yazı mevcut)


NSA veri – didikleme skandalı karanlık Güç Elitinin açıkça deşifre olmasının ve adalete teslim edilmesinin tam eşiğinde olduğunun güçlü kanıt parçalarından sadece bir tanesidir.
Bu gerçekleştiğinde, yakın zamanda tüm modern tarihteki en önemli olay olacaktır. Ancak bu kez oyun pozitife değişecektir – negatif için değil.

BU ARTIK BİR KOMPLO TEORİSİ DEĞİLDİR
NSA’nın potansiyel olarak on line olarak düşündüğünüz, söylediğiniz ve yaptığınız her şeyde casusluk yapmakta olduğunu bilmek nasıl hissettiriyor?
Tüm kredi kartı harcama alışkanlıklarınızın izlendiğini bilmek nasıl hissettiriyor? Yaptığınız her telefon çağrısında, kimi aradığınız, ne zaman aradığınız ve ne kadar süre görüştüğünüzün kaydedildiğini bilmek nasıl hissettiriyor?
Çoğu insan için bu tam bir şok. Bildiğimizi düşündüğümüz her şey yeniden gözden geçirilmeli. Yatağın altında canavar var.
Benjamin Fulford 2008′den bu yana pozitif ittifak ile temas halinde ve o başladığından beri onun iddialarını araştırıyorum ve bildiriyorum.

YERLİ RUS HRİSTİYANLARIN GÜÇLÜ MEZHEBİ
Bu özet yazıda 1970′lerde Sovyet Bolşevikleri deviren “yerli Rus Hristiyanların güçlü mezhebi”ni okuyacaksınız.
1917 Bolşevik Devriminin Wall Street tarafından finanse edildiğini ve desteklendiğini öğrenmek sizi şaşırtabilir.
John F. Kennedy’nin en güvendiği banker olan Dr. Peter David Beter’e göre, bu Hristiyan direniş mezhebi en azından “iki yüz yıl yaşında”. Bu tarih 1776′da Bavaria’da İllüminati’nin kuruluşuna denk geliyor.
En şaşırtıcı olanı, bu Hristiyan ittifakın Bolşevikleri (Kabal’ın güçlü bir grubu) en sonunda defetmek için 60 yıl çalışmış olmasıdır.
Stalin’in 1953′te öldürülmesi ve Khruschev’in de-Stalinization kampanyası (heykellerini yıkarak/yapıtlarını yok ederek Stalin’in fikirlerini ve bu fikirlerin halkın üzerinde yarattığı etkiyi ortadan kaldırma çabası) Bolşevikler tarafından yapılmıştı.
Bolşeviklerin 1970 lerin sonunda tongaya basıncaya kadar neler olup bittiğine dair hiç fikirleri yoktu.




SABIR, SEBAT VE KADEMELİ DEĞİŞİM ANAHTARDIR
Beter’in web sorumlusu bu ittifakın nasıl çalıştığının özetini veriyor:
Bu [Kabal'ı def etmenin] altmış yıllık deneyimi onlara Bolşevikler ve Siyonistler gibi insanlarla başa çıkıldığı zaman neyin işe yaradığı neyin işe yaramadığı ile ilgili çok kesin, canlı fikirler bıraktı.
Onlar aynı zamanda herhangi türde hızlı, radikal değişimin devrimin kapısını açtığını biliyorlar – ve devrimin olduğu yerde, Bolşevik – Siyonist ajanların bunu suistimal etmek için orada olacaklarını biliyorlar.
Bu ittifak 1980 ler de ve tekrar 1990 larda tersliklerden sıkıntı çekmiş olsa da, nükleer silahsızlanma planlarıyla Gorbaçov bunun bir parçasıydı.
Dahası, tanıdığım içerdekilerin çoğu Vladimir Putin’in bugün bu ittifakın en görünür düzenleyici üye olduğunu söylediler.
İttifakın Asya grubuyla, onların Güç Elitine karşı trilyonlarca dolarlık hukuk davası duyulduktan sonra kişisel olarak temas kurdum.
1 Aralık 2011′de ittifakın ve onların iddialarının doğruluğunu destekleyen inanılmaz miktarda fotoğraf ve döküman almaya başladım.
O zamandan beri bu sitede destekleyici malzemeyi yazıyorum. Bu, kişisel olarak tanıdığım farklı içerdekiler tarafından dünyadaki en tehlikeli ve gizli konu olarak düşünülüyordu.
Aralık 2012′de, ittifakın Rus ulusal televizyonunda yayınlanan ve milyonlarca insan tarafından seyredilen iki adet üç saatlik belgeselin yaratılmasını emrettiği görüldü. Bunların ikisine de katıldım.
Bu iki TV şovunun birincisinin gösterildiği gün Almanya’nın ABD Merkez Bankasından 300 ton altınını geri istediği zaman şok oldum.


12 Kasım 2013 Salı

Eski Asker Michael Relfe " İnsanlık Yağmacı Hiperboyutlu Türler Tarafından Hedef Alınıyor "

Alfred Lambremont Webre




Eski ABD askeri Michael Relfe bir çok ulusun askeri liderlerine gönderdiği Açık Mektubu 14 Ekim 2013′te yayınladı, bu mektupta “ordunun daha önceki üyelerinin uzaylılar gerçekliğini dünyanın insanlarından sakladıkları zaman ciddi bir hata yaptıklarını savunuyor. Bu hata devam etmekte. Bu hata insanlığın geleceğini ebediyen tehlikeye atabilir. Çok geç olmadan bu durumu düzeltmenin zamanı.
“Yağmacı türlere karşı bu savaş tek başına askeri güç ve teknoloji ile kazanılamaz. Şimdiye kadar bu senaryonun en çılgın hayallerimizin ötesindeki enerjileri ve teknolojiyi kapsadığını biliyorsunuzdur. Örneğin, düşman sıçrama kapılarına ve zihin kontrol teknolojilerine sahip iken ona karşı savaşı kazanacağınızı nasıl umut edebilirsiniz, hükümetin herhangi bir üyesi her zaman kaçırılabilir ve zihni kontrol edilebilir. Ve kendisini sizin algınızdan gizleyebilen bir düşmana karşı savaşı kazanmayı nasıl ümit edebilirsiniz?
“Bu yağmacı türler, onların teknolojileri ve onlara hizmet etmeye gönüllü olan o insanlar yalnızca dünyanın insanlarının metafiziksel ve ruhsal güçlerinin, aynı zamanda zekalarının kullanılmasıyla bozguna uğratılabilir.”

Eski ABD askeri Michael Relfe Mars Kayıtları adlı iki kitap yazdı, ABD nin Mars’taki tesisinde yirmi yıl (1976-1996) daimi silahlı gücün parçası olduğunu ifade ediyor; yağmacı hiperboyutlu türlerin işgal girişimine karşı güneş sistemimizde geliştirilen güvenlik perimetresinin parçası idi.

Yağmacı Türlerin Gündemi
Açık mektubunda Relfe şöyle ifade ediyor, “Bu yağmacı türler gizlilik içinde çalışıyor, çünkü insan varlıklarından KORKUYORLAR. Tanrıdan korkuyorlar… “Tahrip edici, yıkıcı araçlarla insanları köle tutmak için güçlerini korumak üzere her şeyi yapmak amacıyla dünyanın sistemlerini etkilediler.
Bu aşağıdakileri kapsıyor:
* Çok geç oluncaya kadar var oluşlarını ve şeytani niyetlerini gizli tutmak.
* İnsanları aşılamak, bu insanların metafiziksel yeteneklerine zarar verir.
* Metafiziksel yeteneklerin ve üremenin yok edilmesi için bedenin DNA’sına zarar veren genetik olarak uyarlanmış besinler ve nanoteknoloji.
* Metafiziksel yetenekler için gerekli olan epifiz bezine zarar veren Fluorid.
* Bedene zarar veren sayısız toksin (“Şişman değilsiniz, Toksiksiniz” kitabına bakın)
* Güçlü metapsişiklerin güçlerini geliştirmemesi için spiritüel güç ve metafiziksel yetenek bilgilerinin eksikliği.

ET Tarafından Kaçırılmış Bir İnsanın Yağmacı Türlerin Varlığını Doğrulaması
15 Ekim’de Kanada’da yaşayan, ETler tarafından kaçırılan bir insan çok sayıda tekrarlanan kaçırılmaları ve elektromanyetik işkenceleri doğruladı; niyetlerinin en sonunda Dünya gezegeninden insanlığı yok etmek olduğunu ifade eden yağmacı hiperboyutsal türler olduklarını söyledi.
ET Tarafından Kaçırılmış İnsan – Hiperboyutsal yağmacı türler insanlığı tehdit ediyor