17 Aralık 2012 Pazartesi

Narsis ( Narsizm) Efsanesinin Perde Arkası




Yunan mitolojisi


Kahin Tiresias, Narsis'in ana babasına, onun kendi kendisini görmediği sürece uzun yıllar yaşayacağını bildirmişti. Efsane bize onun harikulade bir yakışıklılıkta olduğunu söyler.

Efsaneye Göre;

Narsis, Korularda dolaştığı bir gün, su birikintisine dökülen bir kaynağın yanıbaşına geldi. Su birikintisine doğru eğildi ve suda kendi yüzünü gördü. Yansıyan bu çehreye hemen oracıkta aşık oldu. Kendisini bu seyirden bir türlü ayıramadı. Giderek hissizleşti ve bulunduğu yerde kök salarak kendi ismini taşıyan çiçeğe ( Nergis ) dönüştü.


Daha sonraları kendini aşırı derecede beğenen egoist kişilere Narsis ismi takılmış ve Klasik Psikolojide buna Narsizm denmiştir. Bunun böyle olması efsanenin anlaşılamamış olmasından kaynaklanmaktadır. Nitekim daha sonraları oraya çıkan bir çok araştırmacı, Psikolojide Narsizm anlayışının yanlış temellere oturtulduğu görüşünde birleşmişlerdir. Çünkü Yunan Mitolojisinde geçen "Narsis Efsanesinin" altında yatan gerçekler bambaşkaydı..

Bu kısa sürede ortaya çıktı

6 Aralık 2012 Perşembe

İnsanlığın Gizli Kökeni - Galaktik İnsan - Yeryüzü İnsanı


İlk insanın nereden geldiği sorusuna mitolojik ve dinsel öğretiler tek bir cevap verir: Cennetten...

Peki, bu cennet nasıl bir cennettir?...

Kutsal kitapların hepsinde "ilk insan" dan bahsedilir. Üstü örtülü sembolik bilgilerle, bu sır insanlara anlatılmaya çalışılmıştır. Ancak açık bir bilgi verilmemiştir.

Gerek Hint kökenli belgelerde, gerekse İslam, Mısır ve Babil Ezoterizmi'nde ilk insandan yoğun olarak bahsedilmiştir. Bu konuyu uzun uzun anlatan kutsal kitaplardan biri de Tevrat'tır. Kutsal Kitaplar'da sözü edilen bu meseleyi tam olarak anlayabilmek için yine Ezoterizm'e müracaat edeceğiz...

Ezoterik bilgilere göre, ki bunu kutsal kitaplar da teyid etmektedir, yeryüzünde birçok devirler geçmiştir. Bunların ilkine "Altın Çağ" adı verilmiştir. Buradaki altın sözcüğü bilinen anlamıyla altın madeninin bol bulunduğu bir devri değil, kalite olarak ileri bir seviyeye ait bir sürecin yaşanmış olduğunu gösterir. Son derece ileri seviyeli bir insanlığın devrini anlatmak için kullanılan bir semboldür. Değerli bir çağ anlamındadır.

Daha sonra sırasıyla: "Gümüş", "Bronz", "Kahramanlar", ve son olarak da bizim devremiz insanlığının içinde bulunduğu "Demir Çağı" gelmektedir. Dünya insanı olarak gelinen nokta neresidir diye soracak olursanız; Ezoterik bilgiler bu soruya cevap olarak, "Demir Çağı"nın sonlarına doğru gelindiğini söylemektedir. Yine aynı Ezoterik bilgilerde, "Demir Çağı"nın sonunda yaşanacak bir aydınlanmayla (Kıyamet) yeniden dünya üzerinde eskiden olduğu gibi altın bir devrin yaşanacağına işaret edilmektedir.

Yeryüzündeki ilk insanın, bir zamanlar iddia edildiği gibi tek hücreli canlılardan gelişe gelişe ortaya çıkmadığı artık bilimsel olarak anlaşılmış durumdadır. Ezoterik bilgiler bunun böyle olamayacağını zaten binlerce yıldır söylemekteydi. İnsan vücudu organik bir yapı olarak, özel bir tarzda meydana getirilmiştir. Yani yapılmıştır. Bir üretim mahsülüdür. İnsan organizması, bir dizi tesadüflerin sonucu değil, çok yüksek bir bilimin kendi potasında meydana getirdiği bir yapıdır.

Eski tarihi belgeler ve kutsal kitaplar değişik bir bakışla incelenecek olursa, insanın meydana getirilişinin iki safhah olduğu görülecektir.


Birincisi: Galaktik İnsan
İkincisi: Yeryüzü İnsanı


Ezoterik bilgiler ışığında elde edilen bilgiler bundan sonrası için neler söylüyor? Şimdi bunları sırasıyla sizlere aktarmak istiyorum:

"Galaktik insan, bir zamanlar yeryüzünde



5 Aralık 2012 Çarşamba

Yüksek Bir Düzeyde Titreşmek Ve İnsan Üzerindeki Belirtileri


Bazılarınız yeni ve daha yüksek titreşim düzeylerine geçiyorsunuz biz bunu biliyor ve size bu yüzden de saygı duyuyoruz işte bu yüzden insan türünün büyük bir kısmının bir başka şeye dönüşmekte olduğunu söylüyoruz. Çünkü sizin titreşiminiz artıyor ve siz giderek eski – enerji insanına değil yüksek benliğinize benzeyen şu anda çevrenizde bulunan spiritüel varlıklarınkine çok daha yakın bir titreşime sahip bir yıldızsal varlık olmaya doğru bir değişim geçiriyorsunuz şimdi size bunu açıklayacağım..

Eğer siz daha yüksek bir titreşime geçen o insanlardan biri olduğunuzu düşünüyorsanız size şu niteliklere sahip olup olmadığınızı sormama izin verin.

1 - Bazılarınız çevrelerinde bazı varlıkları görüyor ve hissediyorlar , Geceleri uykudan uyanıp odanızda bu varlıkların bulunduklarını kuvvetli bir biçimde hissediyorsunuz ! Çevrenize baktığınızda Bir şey göremiyorsunuz ama onların orada olduklarını biliyor , bunu mutlak biçimde hissediyorsunuz ! Bazılarınız onların kendilerine dokunduklarını hissediyor, sıçrayarak uyanıyor ama çevrelerinde kimseyi göremiyorlar. Bazılarınız bu yüzden korkuyor , kaçırıldıklarını düşünüyorlar, ama Hiçbir şey olmuyor, ve onlar bunun bir daha tekrarlanacağından endişe ediyorlar..

Sevgili varlıklar bu sizin titreşiminizin yükseldiğinin açık bir işaretidir, ve bu süreç sona ermeyecektir aslında bu dahada yoğunlaşabilir ve bunun nedeni sizin bu gezegende sizi desteklemek üzere bu varlıklarınkine daha yakın bir düzeyde titreşmenizdir. Onlar rehberlerdir Onlar toprağa ve Gezegene ait doğa ruhlarıdır. Ve her birinizin çevresinde böyle bir çok varlık bulunmaktadır. Eğer onları hissederseniz şaşırmayın. Toprakta çalışanlarınız bunu çoktan beri hissediyorlardı şimdi ise buna alışık olmayanlarda onları hissediyorlar çevrenizdeki varlıkları giderek daha çok fark etmek bir Armağandır....

2 – Bazılarınız giderek daha az yemek yediklerini ama bunun enerjilerini etkilemediğini görüyorlar, 


4 Aralık 2012 Salı

2012 Yılında Ne Olacak



2012 YILINDA NE OLACAK

1987 Yılında yapıldığı gibi bir başka titreşim ölçümü yapılacak, ve eğer sevgili varlıklar bu ölçümde gerekli titreşim düzeyine erişildiği ortaya çıkarsa siz tamamen farklı bir gezegen göreceksiniz ve ( Dünya Dışı Varlıkların Gerçekleştirecekleri ) kitlesel inişi başlatacak şeyde bu olacak.

Bu, siz onların zaman çerçevesinde bulunmadıkça onlar buraya bu şekilde gelemezler, ve işte bu yüzden bazı kadim kehanetleriniz bildiğiniz zamanın 2012 yılında sona ereceğini bildirmişlerdir . Ancak bu sadece siz başka bir tür zamana geçeceğiniz için şimdi sahip olduğunuz zaman niteliğinin sona erişidir. Eğer ölçüm sonucunda belli bir titreşime erişildiği ortaya çıkarsa o zaman Dünya'ya yeni bir saat verilecektir .

Çilerin O göreceli bir şey olduğundan siz bu değişimi pek hissetmeyebilirsiniz ama astronomlarınız bunu bilecekler onlar yavaş,yavaş çevrelerindeki kozmosta ortaya çıkan değişikliklerin kanıtını görecekler.

Onlar hep çılgınca döndüklerini gördükleri şeyler ( Gökcisimleri ) yavaşlıyor görünecekler Oysa yavaşlayan böylece diğer anormallikleri daha iyi bir odağa getiren sizsiniz.

2012 yılı, insanlar zaman çerçevesini değiştirme izinlerine daha çok ayarlandıkça yavaş, yavaş eriyip yeni bir zamana karışacak bir işaret olacaktır. Bunun için Maya takviminin 2012 yılı hakkında ne dediğine bakın.