30 Mayıs 2012 Çarşamba

Ahmet Maranki Çok Önemli Videolar

Ahmet Maranki 


Halkın beyni nasıl Yıkanıyor

Bush'un Yanındaki korumalar Bu Boyuttan Değil 

Mavi Masa Projesi Nasıl İptal edildi

Bu Gezegende Bu boyuttan olmayan varlıklarla savaş var

Ve Daha Bir Çok Önemlli Bilgiler Videolarda







FOTON KUŞAĞI 2012






DÜNYA TEK BİR GÜÇ TARAFINDAN MI YÖNETİLİYOR 





22 Mayıs 2012 Salı

Çok Boyutlu Benliğimize Geri Dönmek



Üçüncü boyuta ilk girdiğiniz zaman, bir cinsiyet seçmek zorundaydınız, çünkü Dünya kutuplaşmış bir realite idi. Bundan dolayı, yaradılıştan olan androjen ifadenizin bir cinsiyet formu seçmesi gerekliydi. Sonra, fiziksel Dünyada birçok enkarnasyonlarınıza devam ettikçe, kendinizi ya erkek ya da kadın olarak ifade ettiniz. İlahi Tamamlayıcınız aynı süreçten geçti. Bu nedenle, her ikiniz de hem eril hem de dişil dünya bedenlerinde sayısız enkarnasyona sahip oldunuz. Ancak, beşinci boyuta yükselirken, form kutupluluğunuz artık gerekli olmayacak. Bundan dolayı, eğer seçerseniz, androjen, Çokboyutlu BENLİĞİNİZin bütünlüğü ile birleşebilirsiniz.

Söylemek üzere olduğumuz şeyleri tam olarak anlamanız için, çok boyutlu düşünmeniz ile okumanızı istiyoruz. BENLİĞİMİZİ dişil ve eril ifadenin iki en uç noktası olarak tanıştırdık. Yüksek boyutlu varlıkları eril veya dişil formlarda algılamış olmanız doğrudur, çünkü bazılarımız, özellikle Pleiadesliler hala eril veya dişil form taşımaktan keyif alıyoruz. Ancak, bizler her zaman İlahi Tamamlayıcımıza çok yakından bağlıyız. Beşinci boyutta zaman ve mekan fiziksel dünyadaki gibi aynı tarzda var olmadığı için, ikimizden birimiz kendi yuva dünyamızda, diğerimiz herhangi bir ayrılık duygusu olmadan Evrende seyahat eden bir Uzay gemisinde olabiliriz.




11 Mayıs 2012 Cuma

Bize Yardım Etmeleri için Galaktik Federasyon'a Davetiye



Bize Yardım Etmeleri için Galaktik Federasyon a Davetiye

Sevgili arkadaşlar,

Işık hızıyla icra edilebilecek bir eylem hazırlıyoruz.

Biliyoruz ki dünyamız, hepsi birlikte çalışarak bizi kontrol altında tutmaya çalışan bozuk kimselerce yönetiliyor.

Aynı zamanda biliyoruz ki dünyamız, Işığın Galaktik Federasyonu ( Galactic Federation Of Light )
 
 denilen devasa bir organizasyonda birlikte çalışan, çoğu insansı olmak üzere iyilikçi dünya-dışı ırklarca da ziyaret edilmektedir.

Neden bize yardım edip, bizi insanların açlıktan öldüğü ve acı çektiği bu bozuk rejimden kurtarmasınlar?

Neyse, buradan anladığımız bunun kısmen karmik nedenlerle olduğu, ama asıl nedenin de “Karışmazlık Yasası” adı verilen evrensel bir yasa olduğu yönünde. Bu, yüksek medeniyetlerin daha düşük olanlarla doğal evrimin bozulmaması gerekçesiyle etkileşemeyeceğidir.

Tüm bunlar, O’nlar aşağı gelmeleri için DAVET edildiğinde değişir. Artık bu bir müdahale olmayacak, bir daveti kabul etme olacaktır.

İşte, bugün O’nları resmen davet ediyoruz. Yalnızca dünya-dışı varlıkların mevcudiyetini bilip de örtbas eden bozuk hükümetlerimiz adına değil, kendimiz adına, değerli insan varlıkları olarak davet ediyoruz.

Uyanık olan ve ruhsal olarak gelişmiş



10 Mayıs 2012 Perşembe

Fema Kampları Kısa Bilgiler Ve Videolar


ABD'de FEMA'nın (Federal Acil Durum Yönetim Ofisi) tuhaf ve aşırı sayıdaki tabut sevkiyatı tekrar görüntülendi. Tır şöförünün fotoğrafçıyı farkettikten sonra otobandan çıktığı gözlenmiş. Birkaç aydır bu aşırı tabut stoklaması ve sevkiyat görüntülemeleri üzerine pek çok haber çıktı.

http://beforeitsnews.com/story/2113/541/FEMA_Coffins_Being_Moved_Northbound_On_Georgia_Highway_5-8-2012;_Are_They_Being_Transferred_To_Chicago.html

Emreskopi teşekkürler




Fema kampları hakkında ilk söylenenler; olası birelaket/afet gerçekleşmesi durumunda devreye gireceği fakat konu iyice araştırılıp derinleştirildikçe ortaya farklı durumlar ortaya çıkıyor. kamplar ile ilgili bazı bilgiler aşağıdadır ..

İçeriden veya dışarıdan gelecek tutuklulara karşı hazırlanmış, binlerce tel örgüyle çevrelenmiş, bazı kaynaklara göre 600 bazılarına göre ise 800 adet konsantrasyon kampları vardır, kamların çekilen görüntülerinde göze çarpanlar ise;


4 Mayıs 2012 Cuma

Fema (Toplama Kampları) Aktive Oluyor

FEMA (Toplama Kampları) AKTİVE OLUYOR



ABD'nin gizli hükümeti olan ve Başkan Obama'nın bile sözünün geçmediği FEMA, son günlerde Amerika'nın bir çok eyaletlerinde toplama kampları kuruyor.

Birçok insan-ki buna Amerikan vatandaşlarının çoğunluğu da dahildir- ABD’de gizli bir hükümetin olduğunu ve bunun gerektiğinde Başkan’ı aşıp kararlar alma yetkisi bulunduğunu bilmez. Bu hükümetin adı kısaca FEMA olarak bilinir. (Açılmış hali Federal Emergency Management Agency’dir bunun) Başkanlık direktifi ile kurulan bu hükümet aslında bir felaket olması ve merkezi hükümetin çökmesi durumunda Amerika’da yönetimi devralmak için kurulmuştur. Son günlerde bu gizli kurumun Amerika’nın çeşitli eyaletlerinde toplama kampları kurdurduğu ve bunların şimdilik boş bekletildiği ortaya çıkarıldı. Bunun ortaya çıkmasıyla birçok insan ‘bu toplama kampları ne ve kimler için kuruldu, Amerika neye hazırlanıyor’ sorusunun peşine düştü.

FEMA istediği takdirde insanları sorgusuz sualsiz tutuklama ve süresiz gözaltında tutmak gibi yetkileri de almış bulunuyor. (Bu yetkiler Executive Order denilen numarası 10990’dan 11931’e kadar giden direktiflerle verilmiş durumda)

 Ben de dahil birçok insanı korkutan bu gelişme ‘acaba Amerika bir büyük felakete mi hazırlanmaktadır’ sorusunu sorduruyor. Örneğin; Alaska’da kurulan toplama kampının 2 milyon kişiyi tutacak kadar büyük olduğu biliniyor. Acaba bu büyük felaketin ne olacağı düşünülüyor; bir doğal felaket mi bekleniyor yoksa bir nükleer savaş hazırlığı mı var veya Amerikan ekonomisinde ani bir çöküşle büyük şehirlerde sistemin tamamen çökeceği mi düşünülüyor. Bu tür planlamaları yapabilen insanların ne tür beklentilerde olduğunu tam bilmek mümkün değil tabii ki ama bilebileceğimiz tek şey, önümüzdeki yıllarda dünyamızın pek de sevimli bir yer olmayacağıdır galiba. Amerika’da gizli dünyalarda çalışan bazı insanlar toplumdaki düzeni sağlamak için yönetimi Başkan’ın elinden tamamen alıp insanları kitlesel halde tutuklayıp zorla çalıştırmayı (Executive Order No.11000) aktif biçimde planlıyor. Bu toplama kampları Haliburton şirketine ihale edilmiş ve onlar işlerini çoktan tamamlamışlar. Bu çok gizli birim Washington’daki FEMA binasının beşinci katında yer alıyormuş. Demir kapılar arkasında çalışılan birime sadece gömleklerinin üzerinde Kızılhaç ve yakalarında ise çarmıh işareti taşıyanlar alınıyormuş.


KONGRE’NİN HABERİ YOK
Şimdiki Amerikan yönetiminin Irak’ta nasıl yenildiklerini tartışırken



Adam- Kadmon İnsanı

ADAM - KADMON İNSANI




Giriş:

Birçok insan insanlık için yeni bir çağın doğmakta olduğuna inanıyor. Bu yeni çağ barış, sükunet, anlayış ve sevgi çağıdır. Yeni tür insanın gezegende yürüdüğü yeni bir dünyadır. Bu insan Adam – Kadmon insandır.

Bizler ışık varlıklarına tekamül ederken değişim süreci bir çok soruyu ortaya çıkarıyor. Bu nasıl gerçekleşecek? Bu ne zaman gerçekleşecek ve onu nasıl ortaya çıkaracağız?

Adam Kadmon insanı ile ilgili bilgi üzerine Chandara ile konuştuk. Bu görüşmeden alıntılar aşağıdadır.


 Chandara ile sohbet - Andrew Lutts – Mayıs 1997


SORU: Bize Adam Kadmon insanı anlat.

YANIT: Her şeyden önce, Enoch’un Anahtarlarında bundan çok söz ediliyor ve Anahtarlar ayrıca Adamic (Adem ile ilgili) tohum ve Adam – Kadmon ışık bedenden de bahsediyor. Biz Adam Kadmon ışık bedenine ilerliyoruz.

Bu, fiziksel formda bütünleşmiş bir ışık bedendir. Bu daha önce evrende herhangi bir yerde ASLA yapılmadı. Bu Adamic tohum ve DNA bileşenleri için galaktik savaşlar yapıldı.

 SORU: Bu daha önce denendi mi?